Gå til innhold

karrisaus


lolitamus

Anbefalte innlegg

jeg vil ha sånn karrisaus som man bruker på kinaresturanger... ikke fet karrisaus med melk i(??)

Men sånn annet:S Får ikke til å forklare... tips noen?:P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Kan tenke meg at å bruke buljong (kylling helst for mild smak) i stedet for kokosmelk får å spe karrisausen sikkert fungerer greit. Jeg hadde kjøpt inn en karripasta og prøvd meg litt frem, og kanskje hatt i litt ekstra hvitløk eller ingefær, men det er nok bare fordi jeg syntes den kinesiske maten er litt smakløs. Og om man har en karripasta med mye smak så holder nok dette i seg selv, det finnes jo et hav å velge mellom dersom man går på en innvandrerbutikk.

Blue dragon har vel også en karrisaus som minner om det du beskriver forresten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei. Lager klar karrisaus i blant..helst sammen med kylling og grønnsaker.

Freser hvitløk, litt revet ingefær og karripulver( eg bruker rajah madras currypowder) i nøytral olje til det lukter godt. Tilsetter kyllingbryst (evnt svin, scampi el fisk) og grønnsaker i passe spisebiter..hell over litt kyllingbuljong og kok etpar minutter, jevn evnt m maizenajevner. Smak til med salt/soyasaus/fishsauce.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...