Gjest silkesvarten Skrevet 18. april 2007 #1 Del Skrevet 18. april 2007 hei vi synest bakt potet er veldig godt av og til.... og mange har sikkert mye rart oppi... hva har dere? vi selv har bare krydder smør. mais. stekt bacon og ost.... kunne gjerne hatt flere tips ... så fortell hva dere har i ..... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kosemose Skrevet 18. april 2007 #2 Del Skrevet 18. april 2007 Det er sjeldent (aldri?) vi lager bakt potet hjemme, men enig at det er kjempegodt! Hender jeg spiser det ute, og da liker jeg godt: Kryddersmør, ost og skinke. Boksemais kan jeg styre min begeistring for. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjenglemt sykkellås Skrevet 18. april 2007 #3 Del Skrevet 18. april 2007 (hvitløks)smør, bacon, mais, ost, rømme, dressing, noen ganger stekt sopp. ÅÅåh, nå ble jeg sulten! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mini_me Skrevet 18. april 2007 #4 Del Skrevet 18. april 2007 bacon, litt smør, gjerne mais, dressing... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lady Lovelylocks Skrevet 18. april 2007 #5 Del Skrevet 18. april 2007 Bacon, rå løk, rømme og kryddersmør. Noen ganger har jeg ost og mais også Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lilith Skrevet 18. april 2007 #6 Del Skrevet 18. april 2007 Jeg pleier å ha: 1) Tunfisksalat (tunfisk på boks + majones (Hellman's) + mais) og ost. 2) Tomatbønner med en dæsj HP-sauce + ost. Nam! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skya Skrevet 18. april 2007 #7 Del Skrevet 18. april 2007 Mais og skinke/bacon og rømme og kryddersmø eller kaldrørt peppersaus. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest lolle Skrevet 19. april 2007 #8 Del Skrevet 19. april 2007 Mais,smårettskinke,kryddersmør eller hvitløkssmør,rød paprika,revet ost,rødløk Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Karamba Skrevet 19. april 2007 #9 Del Skrevet 19. april 2007 På den bakte poteten har jeg smør, krydder, rømme, mais og bacon. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Myrthel Skrevet 19. april 2007 #10 Del Skrevet 19. april 2007 Kjempeglad i bakt potet, jeg Da bruker jeg masse rømme, mais, bacon og ost.... Jeg bruker masse bacon - som MÅÅÅ være helt sprøstekt... Osten må ha smeltet helt.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Neria Skrevet 19. april 2007 #11 Del Skrevet 19. april 2007 På bakt potet har jeg kryddersmør og bacon eller skinke. Noe mer trengs ikke. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest vimselot Skrevet 19. april 2007 #12 Del Skrevet 19. april 2007 Ekte helnorsk meierismør med minst en eller to (ikke fedd) hvitløk, og kanskje litt annet hvis jeg har. (Det er ikke jeg som lager det, jeg kan, men det er en venn) Fysj, gå og hjem meg, har sladret. Det er godt. Bruk nesen og forestill deg hva som passer sammen. Smaker og lukter. Smak og lukt. Du får det til. Mitt smørbrød de lux (nesten) er fylt med f.eks. bare makrell i tomat, to løkringer, to oliven, og to roser av ekte majones... (æsj, man blir tjukk, men det er godt) Jeg husker ikke alle mine favoritter, la oss kjøre en med kjøtt: Glem det... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Solskinn Skrevet 20. april 2007 #13 Del Skrevet 20. april 2007 Bacon, krydder, hvitløksrømme og rødløk. Om jeg bruker skinke har jeg litt smør til også, men med bacon holder fettet fra det lenge. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest itla Skrevet 20. april 2007 #14 Del Skrevet 20. april 2007 Jeg pleier å lage en crème fraîche-basert currysaus, inspirert av en bakt potet-selger som holdt til på Liertoppen for lenge, lenge siden. Steker hakket løk med skikkelig curry powder (Norsk, ja. *kremt*), slenger oppi en liten boks med mais, har over ca et beger med crème fraîche (evt rømme), krydrer med buljong og litt safran. Nam! Dersom vi har bakte poteter som tilbehør til kjøttretter bruker vi som regel kryddersmør, laget av godt smør (Rørossmør) med hvitløk, litt fersk chili, hakket koriander etc - litt avhengig av hvordan kjøttet er krydret. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
one-of-7 Skrevet 27. april 2007 #15 Del Skrevet 27. april 2007 jeg blander kesam med litt hvitløk, salt og krydder. eller tzatziki: joghurt, hvitløk, agurk, salt, pepper og litt sitronjus Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
kitekatt Skrevet 28. april 2007 #16 Del Skrevet 28. april 2007 rømme med hvitløk og salt, purre, sprøstekt bacon, evt ost. Eller hvitløkssmør med hakket chili og basilikum i, mais, ost og skinke Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå