Gå til innhold

bakt potet


Anbefalte innlegg

Gjest silkesvarten
Skrevet

hei

vi synest bakt potet er veldig godt av og til....

og mange har sikkert mye rart oppi...

hva har dere?

vi selv har bare krydder smør. mais. stekt bacon og ost....

kunne gjerne hatt flere tips ... så fortell hva dere har i .....

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Det er sjeldent (aldri?) vi lager bakt potet hjemme, men enig at det er kjempegodt! Hender jeg spiser det ute, og da liker jeg godt: Kryddersmør, ost og skinke. Boksemais kan jeg styre min begeistring for.

Skrevet

(hvitløks)smør, bacon, mais, ost, rømme, dressing, noen ganger stekt sopp.

ÅÅåh, nå ble jeg sulten!

Skrevet

bacon, litt smør, gjerne mais, dressing...

Skrevet

Bacon, rå løk, rømme og kryddersmør. Noen ganger har jeg ost og mais også

Skrevet

Jeg pleier å ha:

1) Tunfisksalat (tunfisk på boks + majones (Hellman's) + mais) og ost.

2) Tomatbønner med en dæsj HP-sauce + ost.

Nam!

Skrevet

Mais og skinke/bacon og rømme og kryddersmø eller kaldrørt peppersaus.

Skrevet

Mais,smårettskinke,kryddersmør eller hvitløkssmør,rød paprika,revet ost,rødløk

Skrevet

På den bakte poteten har jeg smør, krydder, rømme, mais og bacon.

Skrevet

Kjempeglad i bakt potet, jeg :)

Da bruker jeg masse rømme, mais, bacon og ost....

Jeg bruker masse bacon - som MÅÅÅ være helt sprøstekt...

Osten må ha smeltet helt.. :wow:

Skrevet

På bakt potet har jeg kryddersmør og bacon eller skinke. Noe mer trengs ikke.

Gjest vimselot
Skrevet

Ekte helnorsk meierismør med minst en eller to (ikke fedd) hvitløk, og kanskje litt annet hvis jeg har. (Det er ikke jeg som lager det, jeg kan, men det er en venn)

Fysj, gå og hjem meg, har sladret. Det er godt. Bruk nesen og forestill deg hva som passer sammen.

Smaker og lukter. Smak og lukt. Du får det til.

Mitt smørbrød de lux (nesten) er fylt med f.eks. bare makrell i tomat, to løkringer, to oliven, og to roser av ekte majones...

(æsj, man blir tjukk, men det er godt)

Jeg husker ikke alle mine favoritter, la oss kjøre en med kjøtt:

Glem det...

Skrevet

Bacon, krydder, hvitløksrømme og rødløk. Om jeg bruker skinke har jeg litt smør til også, men med bacon holder fettet fra det lenge.

Skrevet

Jeg pleier å lage en crème fraîche-basert currysaus, inspirert av en bakt potet-selger som holdt til på Liertoppen for lenge, lenge siden. Steker hakket løk med skikkelig curry powder (Norsk, ja. *kremt*), slenger oppi en liten boks med mais, har over ca et beger med crème fraîche (evt rømme), krydrer med buljong og litt safran. Nam! :sikle: Dersom vi har bakte poteter som tilbehør til kjøttretter bruker vi som regel kryddersmør, laget av godt smør (Rørossmør) med hvitløk, litt fersk chili, hakket koriander etc - litt avhengig av hvordan kjøttet er krydret.

Skrevet

jeg blander kesam med litt hvitløk, salt og krydder.

eller tzatziki: joghurt, hvitløk, agurk, salt, pepper og litt sitronjus

Skrevet

rømme med hvitløk og salt, purre, sprøstekt bacon, evt ost.

Eller hvitløkssmør med hakket chili og basilikum i, mais, ost og skinke

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...