Juni-brud Skrevet 3. mars 2003 #1 Skrevet 3. mars 2003 Vi kommer til å være 66 til middag. Vi kommer til å ha 7 serveringshjelper under middagen. Der to av de er fra samme firma som maten kommer fra. De kommer bare til å være der under middagen. Sånn at det blir ca. 10 gjester pr serveringsdame. De fem andre kommer til å hjelpe til utover. Hvor mange skal dere ha i forhold til antall gjester?
zeta5 Skrevet 3. mars 2003 #2 Skrevet 3. mars 2003 Hei ! Vi skal være 80 til middag og 8 stk til å servere. kokken vår sa det var vanlig å ha 10 stk. hver å servere. Da ser det jo ut til at du er i rute :D Lykke til !
Tusenfryd Skrevet 3. mars 2003 #3 Skrevet 3. mars 2003 Jepp 10 per servitør med vanlig fatservering og folk skjenker til seg selv etterhvert. Er dte urutinert hjelp og du vil de skal severe og ikke bare holde, bør de trenes, samt at de bør være litt fler dersom de også skal passe på at folk har noe i glassene. Hos skjenket folk selv, vi hadde noen veldig trente og noen veldig urutinerte, vi sendte på fat og bare koste oss.
Augustbrud02 Skrevet 6. mars 2003 #4 Skrevet 6. mars 2003 Vi hadde 5 servitører på 40 gjester, og dette var altfor lite. Nå var det kun 1 av servitørene som var proffe, men optimalt sett burde vi hatt 2 servitører til. Det hører med til historien at servitørene også la opp maten på fater og ordnet slike ting i tillegg til serveringen.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå