Gå til innhold

Poteter til middag.


kamela

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Bruker ganske ofte poteter. Som regel i form av stekte båtpoteter i ovnen med olivenolje, salt og rosmarin .. kjempegodt og enkelt. Men også hjemmelaget potetstappe .. det hadde vi idag ... mens potetene kokte, skar jeg opp rester av karbonader, greske kjøttboller og kyllinglår fra torsdag ... skar det i små biter, deretter laget jeg skikkelig hjemmelaget tomatsaus som fikk koke lenge sammen med masse paprika, løk, frisk basilikum, organo og persille .. og kjøttrestene .. Potetstappen lager jeg med usaltet smør, fløte og litt salt. Så la fylte jeg en stor ildfast form litt over halvfull med potetstappe, så la jeg kjøttsausen over og drysset masse ost på toppen, og stekte det i ovnen til osten var smeltet og gylden ... utrolig god og lettvint lørdagsmat :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Poteter til middag minst 5 dager i uka.

Vi er heldige og får kjøpe av en potetbonde i Trøndelag og de er berre lækker :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...