Gå til innhold

Jenteklubb-middag


Gjest Elastica

Anbefalte innlegg

Gjest Elastica

Er det noen som har noen gode tips til jenteklubb-middager?

Helst noe som lar seg gjøre samtidig som man køyer tre små, er sliten etter jobb, og rydder frenetisk. Noe som smaker godt, og høster nesegrus beundring.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Fint å vite om det skal være en type smårett som suppe eller salat eller om du skal ha full middag med kjøtt/fisk og tilbehør.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Rene kinderegget det der... ingen andre du kan lure til å legge barn og rydde. Også kan du nyte et glass vin mens du varmer baguetter i ovnen, koker tagliatelle og damper blåskjell med finhakket løk, hvitløk, persille, chili, litt hvitvin og hermetiske tomater...vips deilig pastarett! Til dessert kuler du noen kuler med god vaniljeis i et høyt glass, heller over en espresso, litt sjokoladesaus og kaluha...evnt. Tia Maria.. Hvis du ikke liker blåskjell..prøv å bruk scampi..fres de med nevnte ingredienser!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En god pai? De fleste paier kan du i tillegg lage på forhånd og servere kald med f.eks. salat, evt varme opp i ovnen. Bruke en god mørdeig og fyll med hva som helst som er godt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pastasalat er godt, og kan lages i forveien. Sammen med godt brød og god vin er det bankers! Andre typer salater, f.eks. kyllingsalat er også godt nå når det er sommerlig vær.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...