Gå til innhold

Samlivsbrudd og graviditet


Aquila

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Har lest dagboka di, og den har gjort et sterkt inntrykk på meg...

Ønsker deg alt godt videre i livet, og håper du har valgt det som føles mest rett for deg og din livssituasjon.

Uansett, her er en stooor :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har nå lest hele dageboken din! Tar lang tid å lese 21 sider, og jeg må si du er tøff, begge valgene er jo tøffe. Men du har kommet frem til en løsning. Begynte nesten å grine noen sider bak her! Håper alt er bra med deg, vet hva du går gjennom. Har vært der selv

Mange store gode klemmer :klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ballerina

Nå er det lenge siden jeg har vært her, og fy søren hvor mye du har vært gjennom!! :klemmer: At du har klart deg gjennom alt dette er helt uforståelig for meg.. Håper du tok det valget som var riktig for deg i går :klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hadde ikke internettilkobling i går, så fikk ikke klemt deg som jeg lovte, så her kommer dobbel dose:

:klem: :klem: :klem: :klem: :klem: :klem: :klem: :klem: :klem: :klem: :klem: :klem: :klem: :klem: :klem: :klem: :klem: :klem: :klem: :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei dere :vinke: !

Ja, nå er jeg kommet hjem til mamma, pappa og søskene mine. Det kjennes bra :) . Humøret kan beskrives som stille, bitter, trett og sliten - men jeg er ganske bestemt på å komme meg videre nå.

Ex ble med meg ned søndag, men ifht sist gang jeg gikk igjennom dette var det ikke samme støttende følelsen. Irriterte meg nesten bare over at han var med.

Vi kranglet litt søndag kveld, spiste en pizza og så tc og mandag morgen gråt jeg meg ferdig - før en taxi tok oss til sykehuset. Der var det 2t venting før jeg ble tatt inn til ny GU, tester og UL. 10 uker og 3 dager på mandag - POSITIV klamydiatest (gjett om jeg var sjokka!) og avtale om abort tirsdag morgen.

Følte meg lettet da jeg kom hjem på ettermiddagen. Glad for å få spise (hadde fastet fra 00:00 da jeg trodde jeg skulle legges inn) - og hadde forsåvidt en grei mandagskveld... inntil det nærmet seg leggetid. Da kom bitterheten for fullt, sinnet, gråten, følelsen av å grue seg, usikkerheten over valget. Vi kranglet i senga så fillene føyk, og jeg beskyldte han for kun å være med ned for å sjekke at alt ble "gjort"... ... ...

Idag sto jeg opp, smelte med dører, skjelte han ut flere ganger og sa ingenting til han før jeg lå i kjortelen i senga og pilla var satt...

Ex sa da at han måtte dra i 11:00 for å reise hjem (med fly) da han MÅTTE tilbake til jobb, mens jeg bare sa.. jaja, jeg blir ikke tatt inn i kirurgi før etter 12:00 - så takk for 110% støtte.

Heldigvis kom pappa, og ex kjøpte med 4 blader til meg før han dro. Selve inngrepet gikk veldig fint. Greie sykepleiere, ingen smerter og alt var over etter 30min. Da våknet jeg og ble trillet til rommet mitt igjen. Gråt rett før jeg ble lagt i narkose, og også når jeg våknet - men igjen, sykesøstrene var helt fantastiske.

Iallefall - tilbake på rommet lå jeg å slappet av der i 3,5t. Spiste litt og drakk og pappa satt og skravlet med meg hele tiden. Kjente at det rant mye blod ut av meg, og fikk sjokk da jeg reiste meg fra senga for å gå på do. Det var ikke et veldig delikat syn.

Etterhvert kjørte vi de 2t hjem til der jeg mamma og pappas hus, og nå sitter jeg her og drikker te og spiser litt frukt. Jeg er bitter, jeg er trist, men også lettet. Lettet for at alt er over og jeg nå kan glemme ex og komme meg videre. Bitterheten overfor han vil jeg sikkert gnege om lenge her inne - men jeg håper jeg snart kan slutte å tenke på han iallefall. Det er han ikke verdt. Han hadde sendt 5 røde roser hjem til mamma og de, med et kort til meg på; "tenker på deg" - så hyggelig :ironi: !

Han tenker nok mest på seg selv, sin nye flamme og at han nå slapp og få et barneansvar. Men jeg driter i det - nå skal jeg videre, men jeg skal slappe av først og være trist og være sint... Også skal jeg reise meg igjen.

Takk for alt jenter, jeg gir mer lyd siden. Nå skal jeg slappe litt av.

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tenk alt du har vært igjennom på grunn av ex'en din nå! Jeg hadde aldri klart å pratet med et slikt menneske igjen. Og klamydia attpåtil :frustrert:

Håper du får slappet av en periode nå og at du kommer deg videre snart. Lykke til :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Ballerina

:troest: Så trist å lese om hvordan eksen din oppfører seg... får så lyst å slå ham at du aner ikke!! :rope:

Håper du får slappet av hjemme hos dine foreldre - høres ut som om de tar godt vare på deg! Ta vare på deg selv :klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Så bra at det er overstått, vennen... :klem:

Og du - han derre eksen din er jo egentlig ganske tragikomisk - klamydia i tillegg, faktisk... :fy faen... :riste:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjenner jeg blir skikkelig sinna når jeg leser om eksen din! For en drittsekk! Håper han støter på litt problemer snart han og (og smitter sin nye flamme med klamydia :lur: )

Uansett, godt du har fått tatt et valg og er ferdig med det. Lykke til videre!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:klem:

Skjønner godt at du har det kjempevanskelig nå, men jeg leser likevel en "lettethet" i innlegget ditt. Så godt for deg å endelig kunne gå videre fra eksen din!

Og for en god pappa du har, som stilte opp for deg!

Jeg kjenner deg jo strengt tatt ikke, men likevel føler jeg meg skikkelig stolt av deg!! :bukke:

Kos deg med hele familien din og sov så inderlig godt i natt! Det fortjener du! :klem::klemmer::kose:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:klem:

Så godt at du føler lettelse. Det kan jo tyde på at dette valget var det rette.

Håper det går bra med deg. :klemmer:

X skal du bare være glad du er kvitt virker det som :kjefte:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...