mee mee Skrevet 9. april 2007 #1 Del Skrevet 9. april 2007 sikkert et veldig dumt spm, men hver gang jeg skal lage couscous blir den enten ødelagt, eller så smaker det ingenting.. hvordan er det dere lager den? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Antoinette Skrevet 9. april 2007 #2 Del Skrevet 9. april 2007 Jeg følger Nigella Lawsons oppskrift og dampkoker den med smør og tilsetter krydderier og gjerne hakkede nøtter og mengder av frisk persille eller koriander. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest bada Skrevet 9. april 2007 #3 Del Skrevet 9. april 2007 Jeg heller couscous og samme volum kokende vann i en grunn bolle, dekker til med folie eller lokk, og lar det stå noen minutter. Deretter "skraper" jeg med en gaffel i mange omganger slik at couscousen blir "fluffy". Deretter rører jeg inn salt, pepper, sitronsaft og olivenolje, og eventuelle urter og grønnsaker jeg vil ha i. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mee mee Skrevet 9. april 2007 Forfatter #4 Del Skrevet 9. april 2007 Jeg heller couscous og samme volum kokende vann i en grunn bolle, dekker til med folie eller lokk, og lar det stå noen minutter. Deretter "skraper" jeg med en gaffel i mange omganger slik at couscousen blir "fluffy". Deretter rører jeg inn salt, pepper, sitronsaft og olivenolje, og eventuelle urter og grønnsaker jeg vil ha i. ← mmm.. hørtes veldig godt ut! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mee mee Skrevet 9. april 2007 Forfatter #5 Del Skrevet 9. april 2007 hvordan grønnsaker/urter er godt å ha sammen med couscous? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest piaf Skrevet 9. april 2007 #6 Del Skrevet 9. april 2007 (endret) Hvis jeg skal spise couscousen varm til marokkansk gryte/tagine med mye saus, følger jeg anvisningen på pakken, dvs koker opp vann med litt olje, salt og pepper, har i angitt mengde couscous, tar av platen og lar svelle under lokk 3-5 min og NB! tar tilbake på svak varme og "fluffer" couscousen opp med en gaffel, mens jeg rører inn en god klatt smør. Unødvendig med flere smakstilsetninger her, synes jeg, couscousen blandes nemlig da med saus med masse smak, som den mer eller mindre absorberer - det er det som er det geniale med couscous. Skal jeg derimot lage tabbouleh, dvs couscoussalat, blander jeg tørr couscous med nyoppkokt vann og sitron/olivenoljedressing, og lar det svelle tildekket i 10-15 min, før jeg har i hakkede friske tomater, rødløk, persille og frisk mynte. Endret 9. april 2007 av piaf Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest bada Skrevet 9. april 2007 #7 Del Skrevet 9. april 2007 hvordan grønnsaker/urter er godt å ha sammen med couscous? ← Her er en tråd med noen forslag: http://forum.kvinneguiden.no/index.php?sho...058&hl=couscous Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mee mee Skrevet 9. april 2007 Forfatter #8 Del Skrevet 9. april 2007 Her er en tråd med noen forslag: http://forum.kvinneguiden.no/index.php?sho...058&hl=couscous ← takk Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
gladidag Skrevet 10. april 2007 #9 Del Skrevet 10. april 2007 Coop Mega har en brosjyre i butikken nå med litt nordafrikansk mat, masse godt som passer med couscousgryn. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå