Gå til innhold

Lapsgaus


linky

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

L-a-p-s-k-a-u-s.

Kjøttet brunes i gryte, tilsett løk, buljong og grønnsaker (poteter, gulrøtter, kåltot etc.) fyll på med vann og la koke til kjøttet er mørt og grønnsakene er myke. Smak til med salt & pepper og frisk persille.

Server med flatbrød.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har handlet grønnsaker i dag. Hadde kjøtt igjen etter middagen på søndag. Vi bruker pølse i og.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Fruktfat

man tager en pose frosne lapskausgrønnsaker, har i buljong og 4 dl vann, og tilsetter stekte pølsebiter. kokes til den er passe.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...