Brunkullan Skrevet 4. april 2007 #1 Del Skrevet 4. april 2007 Vi skal invitere en del venner til middag på søndag, første påske dag, og skal ha forrett, hovedrett og dessert. Jeg har lurt litt på å lage lomper fyllt med røkelaks til forrett, er det noen som har oppskrift på dette? Til hovedrett tenkte jeg lage lammestek på tradisjonellt vis, vet ikke helt hva jeg skal ha for tilbehør, så om noen har tips, blir jeg veldig glad. Til dessert blir det vanilje panna cotta med en type av bærsaus. Hva kan man drikke til dette? Ser menyen ok ut, eller har noen forslag på noe annet? God påske alle sammen! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tyr Skrevet 4. april 2007 #2 Del Skrevet 4. april 2007 Røkelaks og eggerøre er jo alltid en løsning, muligens sammen med noe strimlet vårløk og litt sennep. Pass bare på at lompene / med fyll, at det ikke blir for tørt. Lammesteik i påska, synest jeg fortjener gratinerte poteter. Og liker dere hvitløk, så er dette en god anledning. Tilbehør til dette ville jeg ha valgt foliedampet småløk. Vin til maten. Panna cotta er nydelig. Selv har jeg laget den med en bjørnebærsaus. Jeg har laget en sukkerlake ( en dl vann + en dl sukker ) som jeg koker opp og heller i en pose fryste bær. ( har også i en slump mørk rom ) Lar det koke litt før jeg siler av bærene (bruk de til pynt) og tykner den med litt maizenna. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunkullan Skrevet 5. april 2007 Forfatter #3 Del Skrevet 5. april 2007 Takk for alle tips! Det hørtes så godt ut med bjørnebærsaus, så det blir det her også til panna cottaen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå