Gå til innhold

kjøttkaker


Gjest silkesvarten

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Oppskriften jeg bruker når jeg en sjelden gang lager dette (kjøper aldri i butikk)

500 g kjøttdeig

1.5 ts salt

0.25 ts pepper (ofte litt mer)

0.25 ts malt muskatnøtt

0.25 ts malt ingefær

2.5 ss potetmel

2 dl melk

smør til steking

Arbeid kjøttdeig og salt godt sammen. Rør inn potetmel og krydder. Spe på med melk. Så er det å forme kjøttboller og steke dem. Bruk to våte skjeer til å forme bollene. Ferdigstekte kaker skal gjerne ligge litt i brun varm saus før de spises.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei, jeg har ikke hatt løk i før. Har det normalt i sausen. Det er selvfølgelig lov å endre litt på oppskriften.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har ikke særlig krydder i kjøttkaker, men derimot er løk helt nødvendig. Jeg bruker vanligvis kjøttdeig, salt, pepper, finhakket løk, potetmel, egg, knust kavring og melk. Det blir gode kjøttkaker!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...