Gjest silkesvarten Skrevet 3. april 2007 #1 Del Skrevet 3. april 2007 hvordan lager dere kjøttkaker? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skrue Skrevet 3. april 2007 #2 Del Skrevet 3. april 2007 Oppskriften jeg bruker når jeg en sjelden gang lager dette (kjøper aldri i butikk) 500 g kjøttdeig 1.5 ts salt 0.25 ts pepper (ofte litt mer) 0.25 ts malt muskatnøtt 0.25 ts malt ingefær 2.5 ss potetmel 2 dl melk smør til steking Arbeid kjøttdeig og salt godt sammen. Rør inn potetmel og krydder. Spe på med melk. Så er det å forme kjøttboller og steke dem. Bruk to våte skjeer til å forme bollene. Ferdigstekte kaker skal gjerne ligge litt i brun varm saus før de spises. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest silkesvarten Skrevet 3. april 2007 #3 Del Skrevet 3. april 2007 tusen takk for det.... denne skal prøves neste gang... men har du ikke løk i ? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skrue Skrevet 3. april 2007 #4 Del Skrevet 3. april 2007 Nei, jeg har ikke hatt løk i før. Har det normalt i sausen. Det er selvfølgelig lov å endre litt på oppskriften. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 3. april 2007 #5 Del Skrevet 3. april 2007 Jeg har ikke særlig krydder i kjøttkaker, men derimot er løk helt nødvendig. Jeg bruker vanligvis kjøttdeig, salt, pepper, finhakket løk, potetmel, egg, knust kavring og melk. Det blir gode kjøttkaker! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest silkesvarten Skrevet 4. april 2007 #6 Del Skrevet 4. april 2007 nam nam ,. tror jeg må teste ut begge oppskriftene jeg.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå