Maja_83 Skrevet 2. april 2007 #1 Del Skrevet 2. april 2007 Når man skal spise reker med gjestene i 17tiden, hvor lang tid i forveien burde rekene tas frem til tining? Og tiner dere rekene bare på kjøkkenbenken? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skrue Skrevet 2. april 2007 #2 Del Skrevet 2. april 2007 (endret) Sprer du dem ut på et fat tiner de raskt (en time?). Ellers kan man tine dem i posen i kjøleskap. Da ville jeg satset på 24 timer. Endret 2. april 2007 av skrue Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pus74 Skrevet 2. april 2007 #3 Del Skrevet 2. april 2007 Visst en trenger rekene fort, så har jeg hørt at en kan legge de i kaldt vann. Har ikke prøvd det selv, så vet ikke om det stemmer da Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
loffen Skrevet 2. april 2007 #4 Del Skrevet 2. april 2007 Ca en time eller halv-annen, hvis du sprer de utover på avispapir på kjøkkenbenken. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Maja_83 Skrevet 3. april 2007 Forfatter #5 Del Skrevet 3. april 2007 Takk for svar! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå