Gå til innhold

Fryste reker


Maja_83

Anbefalte innlegg

Når man skal spise reker med gjestene i 17tiden, hvor lang tid i forveien burde rekene tas frem til tining? Og tiner dere rekene bare på kjøkkenbenken?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Sprer du dem ut på et fat tiner de raskt (en time?). Ellers kan man tine dem i posen i kjøleskap. Da ville jeg satset på 24 timer.

Endret av skrue
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Visst en trenger rekene fort, så har jeg hørt at en kan legge de i kaldt vann. Har ikke prøvd det selv, så vet ikke om det stemmer da :sjenert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ca en time eller halv-annen, hvis du sprer de utover på avispapir på kjøkkenbenken.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...