Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Når man skal spise reker med gjestene i 17tiden, hvor lang tid i forveien burde rekene tas frem til tining? Og tiner dere rekene bare på kjøkkenbenken?

Videoannonse
Annonse
Skrevet (endret)

Sprer du dem ut på et fat tiner de raskt (en time?). Ellers kan man tine dem i posen i kjøleskap. Da ville jeg satset på 24 timer.

Endret av skrue
Skrevet

Visst en trenger rekene fort, så har jeg hørt at en kan legge de i kaldt vann. Har ikke prøvd det selv, så vet ikke om det stemmer da :sjenert:

Skrevet

Ca en time eller halv-annen, hvis du sprer de utover på avispapir på kjøkkenbenken.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...