billie Skrevet 2. april 2007 #1 Del Skrevet 2. april 2007 Jeg tenkte å lage lasagne til middag.. Så lurer jeg på om det funker å bruke den laktosereduserte melken i ostesausen? Noen som vet? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest bada Skrevet 2. april 2007 #2 Del Skrevet 2. april 2007 Det vil nok funke i den forstand at sausen helt sikkert kommer til å få samme konsistens som om den var laget med vanlig melk. Hvordan det vil smake har jeg derimot ingen anelse om. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
billie Skrevet 2. april 2007 Forfatter #3 Del Skrevet 2. april 2007 Gjorde et forsøk,og det ble ikke værst. siden melken er litt søtere enn vanlig tenkte jeg det ville ha noe å si,men lasagnen ble god. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
majva Skrevet 3. april 2007 #4 Del Skrevet 3. april 2007 Har faktisk hatt bare gode erfaringer med å bruke laktosefri melk i matlagingen, spesielt i bakst og desserter. Min mor som ikke tåler melk bruker den også i risengrynsgrøt, og den blir faktisk bedre Drikke som vanlig melk derimot Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå