billie Skrevet 2. april 2007 #1 Skrevet 2. april 2007 Jeg tenkte å lage lasagne til middag.. Så lurer jeg på om det funker å bruke den laktosereduserte melken i ostesausen? Noen som vet?
Gjest bada Skrevet 2. april 2007 #2 Skrevet 2. april 2007 Det vil nok funke i den forstand at sausen helt sikkert kommer til å få samme konsistens som om den var laget med vanlig melk. Hvordan det vil smake har jeg derimot ingen anelse om.
billie Skrevet 2. april 2007 Forfatter #3 Skrevet 2. april 2007 Gjorde et forsøk,og det ble ikke værst. siden melken er litt søtere enn vanlig tenkte jeg det ville ha noe å si,men lasagnen ble god.
majva Skrevet 3. april 2007 #4 Skrevet 3. april 2007 Har faktisk hatt bare gode erfaringer med å bruke laktosefri melk i matlagingen, spesielt i bakst og desserter. Min mor som ikke tåler melk bruker den også i risengrynsgrøt, og den blir faktisk bedre Drikke som vanlig melk derimot
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå