Antoinette Skrevet 1. april 2007 #1 Del Skrevet 1. april 2007 Bør det være snitter/karbonadesmørbrød og kaffe i et gravøl, eller kan det funke like godt med en flott tapasbuffet? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kitten Skrevet 1. april 2007 #2 Del Skrevet 1. april 2007 Det kan funke like godt det, men gamle folk er ikke særlig interessert i tapas som regel. Det pleier og komme en del gamle i minnestunder. Etter min erfaring. Men det går fint an å kombinere tapasbuffeen med standard koldtbord -mat. Det skal vi gjøre i bryllupet vårt hvertfall.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest bada Skrevet 1. april 2007 #3 Del Skrevet 1. april 2007 Det kan funke like godt det, men gamle folk er ikke særlig interessert i tapas som regel. Det pleier og komme en del gamle i minnestunder. Etter min erfaring. Men det går fint an å kombinere tapasbuffeen med standard koldtbord -mat. Det skal vi gjøre i bryllupet vårt hvertfall.. ← Enig! Jeg ville satt mye større pris på en tapasbuffet enn på et mer tradisjonelt koldtbord. Men allikevel, det viktigste når man skal lage mat til andre er å lage mat de liker og setter pris på. Og gamle folk er ofte litt tradisjonelle i matveien. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kitten Skrevet 1. april 2007 #4 Del Skrevet 1. april 2007 Og gamle folk er ofte litt tradisjonelle i matveien. ← Jeg må bare legge til at jeg har jobbet på spisested hvor vi serverte spansk mat/ tapas. Der måtte vi innføre rundstykker med ost og vafler.... Så de eldre skulle bli fornøyde.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Pet Skrevet 2. april 2007 #5 Del Skrevet 2. april 2007 Jeg synes tapas er for lite trist til å severes i en begravelse. Gravlaks, eller noe annet gravet, blir riktigere. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pasha Skrevet 2. april 2007 #6 Del Skrevet 2. april 2007 jeg hadde syntes det hadde vært litt rart å få servert tapas i en begravelse. Spesielt dersom det hadde vært et eldre mennekse som hadde død. (da kommer det jo gjerne mange eldere til begravelsen). I mitt hode er det mer riktig med snitter, men hver sin smak. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest bada Skrevet 2. april 2007 #7 Del Skrevet 2. april 2007 Jeg synes tapas er for lite trist til å severes i en begravelse. Gravlaks, eller noe annet gravet, blir riktigere. ← Hvis det først skal være skikkelig trist mat, synes jeg heller at det passer med polsk suppe med ihjelkokt kål og poteter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs. K Skrevet 2. april 2007 #8 Del Skrevet 2. april 2007 Tråden er ryddet iht Kvinneguidens regler. Trille (mod) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest =tentacle= Skrevet 2. april 2007 #9 Del Skrevet 2. april 2007 Bør det være snitter/karbonadesmørbrød og kaffe i et gravøl, eller kan det funke like godt med en flott tapasbuffet? ← Flotte buffeter med spennende mat passer ikke i begravelse. Maten skal selvsagt smake godt, men for de nærmeste er det uansett umulig å nyte maten i særlig grad, og det er sårende hvis all praten dreier seg om marinaden på de grillede scampiene. Ellers er tapas glimrende til mer festlige anledninger Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Bellatrix Skrevet 2. april 2007 #10 Del Skrevet 2. april 2007 Jeg synes heller ikke tapas passer til en begravelse. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Fjellsippa Skrevet 2. april 2007 #11 Del Skrevet 2. april 2007 (endret) Jeg synes heller ikke at tapas passer som begravelsesmat. Spar det til festlige anledninger. Snitter eller rundstykker med godt pålegg synes jeg passer best. Hvis man vil servere noe varmt er det jo helt greit med karbonadesmørbrød. Og så kan man jo servere en kake eller to. Kanskje fyrstekake og/eller eplekake. Noe som er ganske nøytralt. Det er kanskje ikke i alle sammenhenger at det er nødvendig med fornyelse. Endret 2. april 2007 av Fjellsippa Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Pax Skrevet 2. april 2007 #12 Del Skrevet 2. april 2007 De eldre i min familie spiser gladelig den "eksotiske" (i alle fall eksotisk for dem) maten jeg serverer, så ikke alle eldre er like konservative i matveien. Derfor synes jeg tapas er helt ok. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
:-) anna Skrevet 11. april 2007 #13 Del Skrevet 11. april 2007 Men tapas kan jo være mye rart da. Man kan jo faktisk lage mye tapas som ikke består av skumle eller festlige ting. Både potetbåter, spanske kjøttboller og fylte egg vil jo passe fint på en buffet i en begravelse. Tapas er jo i bunn og grunn veldig enkel mat. Og det passer fint å kombinere med vanlige koldtbord-retter. Snitter er vel og bra, men i noen begravelser reiser folk langt, og man har lyst til å servere noe som er mer "middag", men uten at det er en "bordsetning". Da er jo koldtbord/tapas perfekt. En annen løsning er å servere en god kjøttsuppe. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå