Donpedro Skrevet 31. mars 2007 #1 Del Skrevet 31. mars 2007 Vi pleier å koke vanlig grønn asparges, men har i dag kjøpt aspargestopper. Hvordan tilbredes disse? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Alyx Skrevet 31. mars 2007 #2 Del Skrevet 31. mars 2007 Vi kokte aspargestopper igår, to-tre minutt var nok, husk salt i vannet! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Blanca Skrevet 31. mars 2007 #3 Del Skrevet 31. mars 2007 Jeg bruker mye aspargestopper i wok og pasta, hiver de oppi helt på slutten. De behøver kortere tid enn hel asparges. Når jeg koker de, så har jeg oppi salt og en klype sukker, koker opp vannet og lar de koke 1-2 minutter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Donpedro Skrevet 31. mars 2007 Forfatter #4 Del Skrevet 31. mars 2007 Det var det jeg trodde, at det tok litt mindre tid. Takk skal dere ha. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå