Donpedro Skrevet 31. mars 2007 #1 Skrevet 31. mars 2007 Vi pleier å koke vanlig grønn asparges, men har i dag kjøpt aspargestopper. Hvordan tilbredes disse?
Gjest Alyx Skrevet 31. mars 2007 #2 Skrevet 31. mars 2007 Vi kokte aspargestopper igår, to-tre minutt var nok, husk salt i vannet!
Gjest Blanca Skrevet 31. mars 2007 #3 Skrevet 31. mars 2007 Jeg bruker mye aspargestopper i wok og pasta, hiver de oppi helt på slutten. De behøver kortere tid enn hel asparges. Når jeg koker de, så har jeg oppi salt og en klype sukker, koker opp vannet og lar de koke 1-2 minutter.
Donpedro Skrevet 31. mars 2007 Forfatter #4 Skrevet 31. mars 2007 Det var det jeg trodde, at det tok litt mindre tid. Takk skal dere ha.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå