Gjest beekeeper Skrevet 31. mars 2007 #1 Del Skrevet 31. mars 2007 Er det noen her som har gjort det? Hvordan smaker det sånn i forhold til toros lasagne? Vurderer kanskje å lage fra bunnen av, og oppskriftene jeg har funnet har vært med kjøttsaus (kjøttdeig, grønnskaer, tomater på boks) og ostesaus lagvis.. Det er jo greit det, men jeg lurer bare på hvordan det smaker i forhold til toro sin? Vil helst lage det som smaker aller best! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Irie Skrevet 31. mars 2007 #2 Del Skrevet 31. mars 2007 Jeg synes lasagne fra bunnen av er absolutt best. Man får mer tekstur i maten, og man vet hva man spiser Men nå er jeg en av dem som stort sett synes mat laget fra grunn er best, så jeg synes ikke valget er vanskelig! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest beekeeper Skrevet 31. mars 2007 #3 Del Skrevet 31. mars 2007 Hmmm... Uff.... *klarer ikke å bestemme seg* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Antoinette Skrevet 31. mars 2007 #4 Del Skrevet 31. mars 2007 Hjemmelaget lasagne er uten tvil best men ikke pøs på med ostesaus slik mange gjør, det er uapetittelig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Susannah Skrevet 31. mars 2007 #5 Del Skrevet 31. mars 2007 Jeg har laget hjemmelaget flere ganger, men kutter ut ostesausen. Det er jo sånn Toroen sin er. Kan anbefale deg å prøve, men er enig i at lasagne fra pose faktisk er en blant den besten "posematen" som finnes. Da jeg bodde i utlandet var dette en av tingene besøkende fra Norge måtte ta med til meg! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest beekeeper Skrevet 31. mars 2007 #6 Del Skrevet 31. mars 2007 Var på butikken istad, feiget ut og tok toro! Jeg skal ha folk på middag, så tror jeg tar noe jeg vet hvordan er.. Men en annen gang skal jeg absolutt prøve å lage den selv! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
gattissima Skrevet 31. mars 2007 #7 Del Skrevet 31. mars 2007 Ostesaus? Jeg lager mye lasagne, men har aldri brukt ostesaus. Litt bechamel (melk, mel, muskat), men aldri ostesaus. Har lært å lage lasagne av en italiener. Kanskje ostesaus hører med på "fornorsket" lasagne? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Antoinette Skrevet 31. mars 2007 #8 Del Skrevet 31. mars 2007 Ostesaus? Jeg lager mye lasagne, men har aldri brukt ostesaus. Litt bechamel (melk, mel, muskat), men aldri ostesaus. Har lært å lage lasagne av en italiener. Kanskje ostesaus hører med på "fornorsket" lasagne? ← Det er ikke uvanlig å tilsette ost i bechamelsaus i Italia, dermed får du ostesaus. Problemet med nordmenn er at de bruker for mye saus, så mye at det blir kvalmende. De fleste vet heller ikke at en god tomatsaus/marinara skal koke i noen timer for å få skikkelig smak. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest bada Skrevet 31. mars 2007 #9 Del Skrevet 31. mars 2007 Ostesaus? Jeg lager mye lasagne, men har aldri brukt ostesaus. Litt bechamel (melk, mel, muskat), men aldri ostesaus. Har lært å lage lasagne av en italiener. Kanskje ostesaus hører med på "fornorsket" lasagne? ← Den ostesausen som brukes er vanligvis béchamel med litt revet ost. I Italia har jeg fått lasagne bestående av pastaplater, parmesan og bolognesesaus lagt lagvis, så jeg tror ikke det er helt uitaliensk å bruke ost i lasagne i hvertfall. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rosenrød Skrevet 31. mars 2007 #10 Del Skrevet 31. mars 2007 Hjemmelaget lasange er ti ganger bedre enn Toro sin, selv om den er god den også. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
OsloTwo Skrevet 31. mars 2007 #11 Del Skrevet 31. mars 2007 Jeg lager "hjemmelaget" men bruker Dolmio som tomatsaus, og har bechamelsaus med eller uten ost. Syns det blir veldig godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Leanne Skrevet 31. mars 2007 #12 Del Skrevet 31. mars 2007 Ostesaus? Jeg lager mye lasagne, men har aldri brukt ostesaus. Litt bechamel (melk, mel, muskat), men aldri ostesaus. Har lært å lage lasagne av en italiener. Kanskje ostesaus hører med på "fornorsket" lasagne? ← jeg lager også bechamel saus, man har jo på revet ost på toppen av lasagnen.. blir litt vel mye med både ostesaus og smeltet ost på synes jeg.... Hjemmelaget lasagne er jo bare best! man kan ha i akkurat det man liker selv.. sopp, løk, paprika i mange farger, bacon, kjøttdeig +++++ med et litt blir kvelden Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dru Skrevet 31. mars 2007 #13 Del Skrevet 31. mars 2007 (endret) Jeg har prøvd Toro-varianten én gang. Det ble med den gangen. Endret 31. mars 2007 av Druscilla Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå