Gå til innhold

Å lage lasagne


Anbefalte innlegg

Gjest beekeeper
Skrevet

Er det noen her som har gjort det?

Hvordan smaker det sånn i forhold til toros lasagne?

Vurderer kanskje å lage fra bunnen av, og oppskriftene jeg har funnet har vært med kjøttsaus (kjøttdeig, grønnskaer, tomater på boks) og ostesaus lagvis..

Det er jo greit det, men jeg lurer bare på hvordan det smaker i forhold til toro sin? Vil helst lage det som smaker aller best! :)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg synes lasagne fra bunnen av er absolutt best. Man får mer tekstur i maten, og man vet hva man spiser :)

Men nå er jeg en av dem som stort sett synes mat laget fra grunn er best, så jeg synes ikke valget er vanskelig! :)

Gjest beekeeper
Skrevet

Hmmm... Uff.... *klarer ikke å bestemme seg*

Skrevet

Hjemmelaget lasagne er uten tvil best men ikke pøs på med ostesaus slik mange gjør, det er uapetittelig.

Skrevet

Jeg har laget hjemmelaget flere ganger, men kutter ut ostesausen. Det er jo sånn Toroen sin er. Kan anbefale deg å prøve, men er enig i at lasagne fra pose faktisk er en blant den besten "posematen" som finnes. Da jeg bodde i utlandet var dette en av tingene besøkende fra Norge måtte ta med til meg!

Gjest beekeeper
Skrevet

Var på butikken istad, feiget ut og tok toro! :ler:

Jeg skal ha folk på middag, så tror jeg tar noe jeg vet hvordan er.. Men en annen gang skal jeg absolutt prøve å lage den selv!

Skrevet

Ostesaus?

Jeg lager mye lasagne, men har aldri brukt ostesaus. Litt bechamel (melk, mel, muskat), men aldri ostesaus. Har lært å lage lasagne av en italiener.

Kanskje ostesaus hører med på "fornorsket" lasagne?

Skrevet
Ostesaus?

Jeg lager mye lasagne, men har aldri brukt ostesaus. Litt bechamel (melk, mel, muskat), men aldri ostesaus. Har lært å lage lasagne av en italiener.

Kanskje ostesaus hører med på "fornorsket" lasagne?

Det er ikke uvanlig å tilsette ost i bechamelsaus i Italia, dermed får du ostesaus. Problemet med nordmenn er at de bruker for mye saus, så mye at det blir kvalmende. De fleste vet heller ikke at en god tomatsaus/marinara skal koke i noen timer for å få skikkelig smak.

Skrevet
Ostesaus?

Jeg lager mye lasagne, men har aldri brukt ostesaus. Litt bechamel (melk, mel, muskat), men aldri ostesaus. Har lært å lage lasagne av en italiener.

Kanskje ostesaus hører med på "fornorsket" lasagne?

Den ostesausen som brukes er vanligvis béchamel med litt revet ost. I Italia har jeg fått lasagne bestående av pastaplater, parmesan og bolognesesaus lagt lagvis, så jeg tror ikke det er helt uitaliensk å bruke ost i lasagne i hvertfall.

Skrevet

Hjemmelaget lasange er ti ganger bedre enn Toro sin, selv om den er god den også.

Skrevet

Jeg lager "hjemmelaget" men bruker Dolmio som tomatsaus, og har bechamelsaus med eller uten ost. Syns det blir veldig godt.

Skrevet
Ostesaus?

Jeg lager mye lasagne, men har aldri brukt ostesaus. Litt bechamel (melk, mel, muskat), men aldri ostesaus. Har lært å lage lasagne av en italiener.

Kanskje ostesaus hører med på "fornorsket" lasagne?

jeg lager også bechamel saus, man har jo på revet ost på toppen av lasagnen.. blir litt vel mye med både ostesaus og smeltet ost på synes jeg....

Hjemmelaget lasagne er jo bare best! man kan ha i akkurat det man liker selv.. sopp, løk, paprika i mange farger, bacon, kjøttdeig +++++

med et litt :vin: blir kvelden :)

Skrevet (endret)

Jeg har prøvd Toro-varianten én gang. Det ble med den gangen.

Endret av Druscilla

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...