Gå til innhold

dele opp ingridienser dagen før?


liv

Anbefalte innlegg

Hei

Jeg får besøk i morgen på dagen og tenkte å lage en omelett til lunsj, men hvor mange egg til 7 pers.? Og kan jeg dele opp skinke/sopp nå? (Og steke det i kveld?)

Vet jeg får dårlig tid i morgen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg ville delt opp ingrediensene nå, ikke noe problem det!

Og man regner vel 2 egg per persjon! Det pleier jeg å gjøre iallefall, og kanskje noen ekstra ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kitten

Hva med å steke omeletten ikveld, kjøle den ned og varme den opp igjen imorgen?

Jeg ville regnet 2-3 egg per pers.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva med å steke omeletten ikveld, kjøle den ned og varme den opp igjen imorgen?

Jeg ville regnet 2-3 egg per pers.

Blir den like god da? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Kitten
Jeg synes ikke det. :) Nystekt omelett er mye bedre enn oppvarmet!

Du har sikkert rett. Jeg spiser ikke omelett selv, men den jeg lager er visstnok veldig god. Har jobbet flere steder hvor vi har servert omelett, og den har vært stekt på forhånd, og så varmet opp rett før servering.

Men har man tid til å steke samme dag, så er det nok best ja.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...