liv Skrevet 29. mars 2007 #1 Skrevet 29. mars 2007 Hei Jeg får besøk i morgen på dagen og tenkte å lage en omelett til lunsj, men hvor mange egg til 7 pers.? Og kan jeg dele opp skinke/sopp nå? (Og steke det i kveld?) Vet jeg får dårlig tid i morgen.
iss Skrevet 29. mars 2007 #3 Skrevet 29. mars 2007 Jeg ville delt opp ingrediensene nå, ikke noe problem det! Og man regner vel 2 egg per persjon! Det pleier jeg å gjøre iallefall, og kanskje noen ekstra
Gjest Kitten Skrevet 29. mars 2007 #4 Skrevet 29. mars 2007 Hva med å steke omeletten ikveld, kjøle den ned og varme den opp igjen imorgen? Jeg ville regnet 2-3 egg per pers.
liv Skrevet 29. mars 2007 Forfatter #5 Skrevet 29. mars 2007 Hva med å steke omeletten ikveld, kjøle den ned og varme den opp igjen imorgen? Jeg ville regnet 2-3 egg per pers. ← Blir den like god da?
Gjest bada Skrevet 29. mars 2007 #6 Skrevet 29. mars 2007 Blir den like god da? ← Jeg synes ikke det. Nystekt omelett er mye bedre enn oppvarmet!
Gjest Kitten Skrevet 1. april 2007 #7 Skrevet 1. april 2007 Jeg synes ikke det. Nystekt omelett er mye bedre enn oppvarmet! ← Du har sikkert rett. Jeg spiser ikke omelett selv, men den jeg lager er visstnok veldig god. Har jobbet flere steder hvor vi har servert omelett, og den har vært stekt på forhånd, og så varmet opp rett før servering. Men har man tid til å steke samme dag, så er det nok best ja.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå