Gjest Huldali Skrevet 28. mars 2007 #1 Del Skrevet 28. mars 2007 Nå trenger jeg noen tips her. Jeg skal få besøk av noen venninne og har tenkt å by på noe "små mat". Jeg har kjøpt inn masse store lomper og har tenkt å fylle disse med noe og sette en tannpirker på så de holder seg samlet. Det ser så flott ut, men jeg vet ikke helt hva jeg skal ha på disse lompene, annet enn at jeg ikke vil ha noe laks og slike ting også helst ikke noen slike dyre matvarer Noen forslag til hva som er godt på lompe? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kristin Skrevet 29. mars 2007 #2 Del Skrevet 29. mars 2007 (endret) Jeg synes det er godt med Pirm på... Endret 29. mars 2007 av Titti73 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Alive Skrevet 29. mars 2007 #3 Del Skrevet 29. mars 2007 Smør, sukker og kanel Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kaffekoppen Skrevet 29. mars 2007 #4 Del Skrevet 29. mars 2007 Kremost og salat? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LilleBille Skrevet 29. mars 2007 #5 Del Skrevet 29. mars 2007 Geitost, Salami Sukker og kanel Smøreost Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Huldali Skrevet 29. mars 2007 #6 Del Skrevet 29. mars 2007 Takk for gode svar og ikke minst: Takk for at ingen har kommet med noen vanskelige ting som tar lang tid å lage Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Dallandra Skrevet 29. mars 2007 #7 Del Skrevet 29. mars 2007 vanlig kvitost. alt av kjøttpålegg, egentlig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Eføy Skrevet 29. mars 2007 #8 Del Skrevet 29. mars 2007 fersk leverpostei er veldig godt på lefse/lompe Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Neria Skrevet 29. mars 2007 #9 Del Skrevet 29. mars 2007 Kremost og paprika. Spekeskinke Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Petroline Skrevet 30. mars 2007 #10 Del Skrevet 30. mars 2007 Creme fraiche, finhakket løk og hvitløk og røyket laks er namnam! Også spekeskinke/fenalår etc. Namnam! Også litt deilige urter inni, det må man ha. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå