Luzi Skrevet 27. mars 2007 #1 Del Skrevet 27. mars 2007 jeg skal lage pastasalat, og lurte litt på hvilken skinke som er best å bruke oppi. Er det helt ok med bog (?) skinke? har både lite penger og et krav til at salaten skal være så sunn som mulig, og jeg synes det blir litt kjipt med disse flate påleggs skinkene. Er det noe annet godt jeg kan ha oppi, som jeg ikke har tenkt på? Pleier å ha agurk, paprika, kokt egg, salat, tomat og kald pasta. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Vampyra Skrevet 27. mars 2007 #2 Del Skrevet 27. mars 2007 Jeg synes bokskinke fungerer helt fint! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kayli Skrevet 27. mars 2007 #3 Del Skrevet 27. mars 2007 Jeg pleier å bruke smårettskinke. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skya Skrevet 27. mars 2007 #4 Del Skrevet 27. mars 2007 Jeg synes bogskinke er veldig godt i salater. Men om du er ute etter noe annet så har du har også en Kyllingvariant, den er og veldig god. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Supraspinatus Skrevet 27. mars 2007 #5 Del Skrevet 27. mars 2007 Bog er best. Den som er "ren skinke" den er ofte litt mer harde klumper osv i, har jeg merket. smårettskinke er ganske dyrt i forhold til bog Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Karamba Skrevet 27. mars 2007 #6 Del Skrevet 27. mars 2007 Jeg synes kalkunskinken er best. Synes bogskinken har for mye fettklumper i seg... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå