Chelsea Skrevet 24. mars 2007 #1 Del Skrevet 24. mars 2007 Har tenkt å lage rullekake kanskje med Tines nye sjokoladekrem som fyll? Lurer på om det da kanskje er best med en sjokoladerullekake eller en vanlig sukkerbrødvariant. Hva tror dere? Noen som har god oppskrift? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 24. mars 2007 #2 Del Skrevet 24. mars 2007 Jeg tror nok begge deler blir godt, men personlig ville jeg valgt sjokolade. Sjokoladerullekake 3 egg 1,5 dl sukker 1,5 dl hvetemel ½ ts bakepulver 4 ss kakao Pisk egg og sukker til eggedosis. Sikt i det tørre og bland sammen. Fordel i en stor langpanne. Stek midt i ovnen ved 250 grader i ca 5 minutter. Hvelv ut på et sukkerstrødd klede, dra av bakepapiret og avkjøl kaken med langpannen over. Bruk samme oppskrift til vanlig rullekake, bare bruk mel istedet for kakao. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chelsea Skrevet 24. mars 2007 Forfatter #3 Del Skrevet 24. mars 2007 Tusen takk for oppskrift, Arkana. Vet du om rullekaken blir best når den lages samme dag som den skal spises eller kan den lages dagen før? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 24. mars 2007 #4 Del Skrevet 24. mars 2007 Den kan fint lages dagen før. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå