Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Har tenkt å lage rullekake kanskje med Tines nye sjokoladekrem som fyll?

Lurer på om det da kanskje er best med en sjokoladerullekake eller en vanlig sukkerbrødvariant. Hva tror dere?

Noen som har god oppskrift?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg tror nok begge deler blir godt, men personlig ville jeg valgt sjokolade.

Sjokoladerullekake

3 egg

1,5 dl sukker

1,5 dl hvetemel

½ ts bakepulver

4 ss kakao

Pisk egg og sukker til eggedosis. Sikt i det tørre og bland sammen. Fordel i en stor langpanne. Stek midt i ovnen ved 250 grader i ca 5 minutter. Hvelv ut på et sukkerstrødd klede, dra av bakepapiret og avkjøl kaken med langpannen over.

Bruk samme oppskrift til vanlig rullekake, bare bruk mel istedet for kakao.

Skrevet

Tusen takk for oppskrift, Arkana.

Vet du om rullekaken blir best når den lages samme dag som den skal spises eller kan den lages dagen før?

Skrevet

Den kan fint lages dagen før.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...