Gjest blixen Skrevet 23. mars 2007 #1 Del Skrevet 23. mars 2007 Skal lage eplekake senere i dag, og tenkte å ha eplene klare til å hive i forma. Men så var det det med oppbevaring da. Tenkte å skjære de i båter/skiver, legge de i en bolle med kaldt vann med noen dråper sitron(fra glass, har ikke det real stuff). Det går vel greit? Og forresten, når eplene skal brukes i kake gjør det kanskje ingenting om de blir litt brun...? Hadde jeg hatt alle ingrediensene her, så kunne jeg laget hele sulamitten klar, men det har jeg altså ikke. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Supraspinatus Skrevet 23. mars 2007 #2 Del Skrevet 23. mars 2007 Det har jo ikke si om de blir litt brune. Regner med du skal vende dem i kanel og sukker uansett? Men det kan være lurt å legge dem i litt sitronvann, slik at de ikke tørker inn og blir ekle. Vet ikke helt hvor lenge du kan ha dem der, men en 4-5timer tviler jeg på skader. Men du må jo ikke kutte opp eplene før du må da? (hadde du hatt en slik fabelaktig eplekutter er jo det gjort på no-time) ps. I love eplekutteren min Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå