Drua Skrevet 23. mars 2007 #1 Del Skrevet 23. mars 2007 Jeg har lyst på kyllingfilet, hvor jeg fyller den med noe (hva?) og surrer med spekeskinke eller bacon- hva som passer kommer vel an på fyllet? Har ikke laget dette før, så jeg trenger konkrete tips til hva og hvordan, samt passende tilbehør. Bør det stekes i panne eller stekeovn? Takk for svar Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Deception Skrevet 23. mars 2007 #2 Del Skrevet 23. mars 2007 Du kan for eksempel fylle med en blanding av pesto og soltørket tomat, og surre en skive parmaskinke rundt. Eller hva med å pensle med litt honningsennep, legge på en skive brie, litt valnøtter, og skinke rundt? Jeg ville stekt dem forsiktig i panne, og deretter etterstekt i form i ovnen, ca 10-15 minutter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skya Skrevet 23. mars 2007 #3 Del Skrevet 23. mars 2007 Jeg gjør det enkelt og fyller kyllingfileten med fetaost og litt krydderost (philadelphia sin) og surrer den med spekeskine. Steker den i ovnen på 200 grader i 15-20 minutter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Drua Skrevet 23. mars 2007 Forfatter #4 Del Skrevet 23. mars 2007 Rumler i magen Kom gjerne med flere forslag, har jo sambo å ta hensyn til- og han liker ikke pesto, brie, eller fetaost dessverre Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chelsea Skrevet 23. mars 2007 #5 Del Skrevet 23. mars 2007 Liker han blåmuggost? Det er veldig godt inni. Ellers har jeg prøvd følgende fyll: - Mozarella eller gulost i småbiter med biter av soltørket tomat (og fetaost) - Mozarella eller gulost i småbiter blandet med stekt sopp i småbiter (evt. løk) - Urte- eller krydderost Jeg bruker alltid bacon rundt, synes det blir bedre enn med spekeskinke (Smak og behag!) Hvis han ikke liker noe ost så kan jo han bare få bacon rundt og så kan du "merke" fileeten annerledes med tannpirkeren enn den andre. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Huldali Skrevet 23. mars 2007 #6 Del Skrevet 23. mars 2007 Nå har ikke jeg prøvd det selv, men hva med å fylle kyllingen med epler og snurre bacon rundt? Jeg har smakt stekt kylling med bacon rundt, stekt opp på eple biter og det var kjempegodt! Så da er det sikkert godt med epler inni kyllingen også. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frk. Stella Skrevet 23. mars 2007 #7 Del Skrevet 23. mars 2007 En "snill" utgave: fres hakket vårløk, hvitløk og sjampinjong. Bland med creme fraiche eller philadelphiaost. Krydre etter smak, tilsett div krydderurter osv. Spekeskinke el. bacon rundt, fres i stekepanne og stek så ferdig i ovn (har dessverre ikke nøyaktige tider) Kjempegodt med f eks hjemmelaget potetmos, ovnsbakte tomater og dampet sukkererter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elfrida Skrevet 23. mars 2007 #8 Del Skrevet 23. mars 2007 Ta litt fetaost og pesto og kjør det i mikseren, fyll det i kyllingen og ta litt bacon el spekeskinke rundt. Hvis du lager for mye kan du servere resten av blandingen som saus. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå