Curry Skrevet 11. mars 2007 #1 Del Skrevet 11. mars 2007 Jeg skal lage en helt vanlig langpannesjokoladekake med glasur til en barnebursdag. Den skal jeg lage i god tid i forveien og fryse. Jeg hadde tenkt å pynte den med nonstop og seigmenn, men nå lurer jeg på hvordan disse blir etter en runde i fryseboksen? (Blir de grå og rare?). :rosasmil: :-D :smile: (nonstop). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Dallandra Skrevet 11. mars 2007 #2 Del Skrevet 11. mars 2007 Kan du ikke pynte den når den er tint da? Ellers kan du jo prøve. Hiv noen nonstop og noen seigmenn i fryseren og se hvordan de er etter et døgns tid. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Curry Skrevet 11. mars 2007 Forfatter #3 Del Skrevet 11. mars 2007 Jeg fryser den med glasuren på og den blir jo hard når den ikke er varm lenger. Da ramler jo pynten av om jeg venter med den! Men jeg kan jo selvfølgelig prøve frysetesten du foreslår! (At jeg ikke tenkte på det sier jo noe om hvor upraktisk jeg er! (nonstopflau)). Takk for raskt tips på en søndagmorgen! (Er det noen der ute som har fryst kake med nonstop/seigmenn som vet at det går bra?) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 11. mars 2007 #4 Del Skrevet 11. mars 2007 Det funker helt fint så lenge du velger Laban og Freia nonstop, og ikke en billig variant Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Curry Skrevet 11. mars 2007 Forfatter #5 Del Skrevet 11. mars 2007 Har Freia og Laban! Da baker jeg i vei! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 11. mars 2007 #6 Del Skrevet 11. mars 2007 sett i gang Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå