Gå til innhold

Fryste seigmenn og nonstop?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg skal lage en helt vanlig langpannesjokoladekake med glasur til en barnebursdag. Den skal jeg lage i god tid i forveien og fryse. Jeg hadde tenkt å pynte den med nonstop og seigmenn, men nå lurer jeg på hvordan disse blir etter en runde i fryseboksen? (Blir de grå og rare?). :rosasmil: :-D :smilbla: :smile:

(nonstop).

Videoannonse
Annonse
Gjest Dallandra
Skrevet

Kan du ikke pynte den når den er tint da?

Ellers kan du jo prøve. Hiv noen nonstop og noen seigmenn i fryseren og se hvordan de er etter et døgns tid.

Skrevet

Jeg fryser den med glasuren på og den blir jo hard når den ikke er varm lenger. Da ramler jo pynten av om jeg venter med den! Men jeg kan jo selvfølgelig prøve frysetesten du foreslår!

(At jeg ikke tenkte på det sier jo noe om hvor upraktisk jeg er! :sjenert: (nonstopflau)). Takk for raskt tips på en søndagmorgen!

(Er det noen der ute som har fryst kake med nonstop/seigmenn som vet at det går bra?)

Gjest Gjesta
Skrevet

Det funker helt fint så lenge du velger Laban og Freia nonstop, og ikke en billig variant

Skrevet

Har Freia og Laban! Da baker jeg i vei! ;)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...