Gjest *Magica* Skrevet 10. mars 2007 #1 Del Skrevet 10. mars 2007 (endret) Det ble en og en halv grillet kylling til overs etter middag i dag. Noen som har forslag til hva jeg kan gjøre med den? Er ikke så glad i å ha det i gryte, synes fort det blir veldig trådete. Pleier å lage salat av det, tenkte jeg skulle prøve noe annet, men er åpen for litt spreke salatoppskrifter også. Endret 10. mars 2007 av *Magica* Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/257062-grillet-kylling-til-overs/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
onyx Skrevet 10. mars 2007 #2 Del Skrevet 10. mars 2007 Jeg bruker grillet kylling i pataretter der det ikke er mye saus, f.eks. pasta med rødløk, tomat, oliven og pesto + kylling, i salater, i påleggsalater, i wraps/taco, sandwicher etc etc. En ting til som er godt er å varme kyllingkjøttet og litt frosne erter i karrisaus å servere til pasta/ris som en kjapp middag. Hvis jeg ikke har noen bestemte planer fryser jeg ned kjøttet og bruker det senere. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/257062-grillet-kylling-til-overs/#findComment-4364832 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amanlis Skrevet 10. mars 2007 #3 Del Skrevet 10. mars 2007 Du kan lage pizza med kyllingen. Stekt ris med kylling er også veldig godt. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/257062-grillet-kylling-til-overs/#findComment-4364837 Del på andre sider Flere delingsvalg…
brumma* Skrevet 10. mars 2007 #4 Del Skrevet 10. mars 2007 Eller kyllingburritos! Det blir faktisk veldig godt med grillet kylling. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/257062-grillet-kylling-til-overs/#findComment-4364846 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 10. mars 2007 #5 Del Skrevet 10. mars 2007 jeg pleier å koke opp et par poser med bretagnesaus, dele kyllingen opp i litt store biter og ha den oppi sammen med broccoli. Kjempegodt Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/257062-grillet-kylling-til-overs/#findComment-4364860 Del på andre sider Flere delingsvalg…
LilleBille Skrevet 10. mars 2007 #6 Del Skrevet 10. mars 2007 Vi bruker restene stort sett til wraps, men også i kyllinggryte (putter kjøttet oppi rett før servering - så det bare rekker å bli varmt) eller salat. Santa Marias creamy curry chicken er strålende - da bruker jeg bare det jeg har av grønnsaker oppi (kikerter, løk, minimais, sukkererter, paprika osv) Lager salat med kikerter, fetaost, oliven, rødløk, mais, pasta og paprika - gjerne med en blue chese dressing eller en "satomayo" (peanøttsmør/majones/chillisausblanding) - knallgodt. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/257062-grillet-kylling-til-overs/#findComment-4364871 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest *Magica* Skrevet 10. mars 2007 #7 Del Skrevet 10. mars 2007 Eller kyllingburritos! Det blir faktisk veldig godt med grillet kylling. ← Hvordan lager du det? Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/257062-grillet-kylling-til-overs/#findComment-4364900 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mee mee Skrevet 10. mars 2007 #8 Del Skrevet 10. mars 2007 jeg pleier å ha det på brødskiva. smør først på et lag med majones, så noen biter av kyllingen, og så masse rødløk Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/257062-grillet-kylling-til-overs/#findComment-4365407 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest *Magica* Skrevet 11. mars 2007 #9 Del Skrevet 11. mars 2007 Det ble kyllingburritos. Dessverre lagde jeg dem så sterke at ungene ikke klart eå spise... Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/257062-grillet-kylling-til-overs/#findComment-4367359 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå