Gjest Huldali Skrevet 8. mars 2007 #1 Del Skrevet 8. mars 2007 Nå har jeg lest utrolig mange pannekake oppskrifter her inne og må nok lage det snart! Men, hvis jeg skal steke pannekaker i olje (som jeg leste gikk an), hvilken type olje bør jeg da bruke for å få best smak? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Blanca Skrevet 8. mars 2007 #2 Del Skrevet 8. mars 2007 Du bør bruke en olje med nøytral smak, rapsolje er suveren til steking ved høye temperaturer. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MissJenny Skrevet 8. mars 2007 #3 Del Skrevet 8. mars 2007 skal man steke pannekaker i olje? jeg har bittelitt olje i panna, men bare for at det ikke skal sitte fast. bruker solsikkeolje, aldri merka at det blir noe smak av den. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Huldali Skrevet 8. mars 2007 #4 Del Skrevet 8. mars 2007 Jeg tror de fleste steker i smør, men jeg bruker så og si aldri smør og har det aldri i hus. Men da skal jeg prøve ut solsikke eller rapsolje! Takk for svar! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mini_me Skrevet 8. mars 2007 #5 Del Skrevet 8. mars 2007 Dersom du har en god teflon panne så trenger du ikke noe fett. Jeg tørrsteker mine pannekaker, og det er kjempegodt.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skrue Skrevet 8. mars 2007 #6 Del Skrevet 8. mars 2007 Vel, spiser man pannekaker en sjelden gang så synes jeg man kan koste på seg smør. Da spiller det ingen rolle i den store sammenhengen. Ellers ville jeg vel ha brukt solsikke- eller maisolje tenker jeg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå