Dorri Skrevet 8. mars 2007 #1 Del Skrevet 8. mars 2007 Kan jeg bruke chilikrydder i stede for kajennepepper. Går dette sånn ca for det samme? Og hvor mye er et kryddermål med dette Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Antoinette Skrevet 8. mars 2007 #2 Del Skrevet 8. mars 2007 Cayennepepper og chilipulver er ikke det samme. Maten vil nok få en annen smak. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest bada Skrevet 8. mars 2007 #3 Del Skrevet 8. mars 2007 Cayennepepper og chilipulver er ikke det samme. Maten vil nok få en annen smak. ← Å joda, cayennepepper og chilipulver er akkurat det samme , så lenge det er rent chilipulver det er snakk om. På den annen side finnes det diverse krydderblandinger som kalles chilikrydder o.l., og som også inneholder spisskummen, paprika, osv., og det er selvfølgelig ikke det samme som cayennepepper. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Latee Skrevet 8. mars 2007 #4 Del Skrevet 8. mars 2007 Tja.. personlig synes jeg det er litt forskjell i smak, men du kan egentlig fint bruke det om hverandre Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skrue Skrevet 8. mars 2007 #5 Del Skrevet 8. mars 2007 Kajennepepper er en type chilipulver. Styrken varierer. http://www.toro.no/magasin_velbekomme/inde...er&krydder=1685 Kryddermål: http://no.wikipedia.org/wiki/Kryddermål Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Pax Skrevet 8. mars 2007 #6 Del Skrevet 8. mars 2007 Kan jeg bruke chilikrydder i stede for kajennepepper. ← Det går helt utmerket. Det litt sterkere, så bruk litt mindre. Smak deg til. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Antoinette Skrevet 9. mars 2007 #7 Del Skrevet 9. mars 2007 Cayennepepper og chilipulver er ikke akkurat det samme nei men det er en brukbar erstatning hvis man ikke har det oppskriften sier. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest bada Skrevet 9. mars 2007 #8 Del Skrevet 9. mars 2007 I "Madhur Jaffrey's Ultimate Curry Bible" står det følgende: Cayenne pepper: This hot powder is made today by grinding the dried, red skins of several types of chillies. It should simply be called chilli powder. But since that name can be confused with the Mexican-style chilli powder that also contains cumin, garlic and oregano, the name 'cayenne pepper' hangs on. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå