Gjest Pet Skrevet 7. mars 2007 #1 Del Skrevet 7. mars 2007 Driver og koker grønnsaksuppe nå og har en pakke kjøttdeig av svin i kjøleskapet. Hvordan lager jeg gode suppeboller av det? Har aldri brukt kjøttdeig av svin før... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skrue Skrevet 8. mars 2007 #2 Del Skrevet 8. mars 2007 Har ingen oppskrift her og nå, men medisterdeig er jo som oftest laget av svinekjøtt og medisterkaker er ikke så ukjent. Kanskje bruke en oppskrift der medisterdeig er en ingrediens? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
eriksen Skrevet 9. mars 2007 #3 Del Skrevet 9. mars 2007 Svinekjøttdeig og medisterdeig kan jo ikke sammenliknes helt, det ligger jo i ordet ("med-ister": med spekk). Men jeg har lagt kjøttboller av både kyllingkjøttdeig og karbonadedeig, og det fungerer utmerket, og det burde gå bra med svin også. Du kan vel bare blande salt og evt krydder med kjøttdeigen, evt tilsette brødrasp eller havregryn. Og egg/eggehvite kan fungere som bindemiddel, og så kan du bare forme boller eller kaker... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå