Gå til innhold

Kjøttdeig av svin


Gjest Pet

Anbefalte innlegg

Driver og koker grønnsaksuppe nå og har en pakke kjøttdeig av svin i kjøleskapet. Hvordan lager jeg gode suppeboller av det? Har aldri brukt kjøttdeig av svin før...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Har ingen oppskrift her og nå, men medisterdeig er jo som oftest laget av svinekjøtt og medisterkaker er ikke så ukjent. Kanskje bruke en oppskrift der medisterdeig er en ingrediens?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Svinekjøttdeig og medisterdeig kan jo ikke sammenliknes helt, det ligger jo i ordet ("med-ister": med spekk). Men jeg har lagt kjøttboller av både kyllingkjøttdeig og karbonadedeig, og det fungerer utmerket, og det burde gå bra med svin også.

Du kan vel bare blande salt og evt krydder med kjøttdeigen, evt tilsette brødrasp eller havregryn. Og egg/eggehvite kan fungere som bindemiddel, og så kan du bare forme boller eller kaker...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...