enois Skrevet 7. mars 2007 #1 Del Skrevet 7. mars 2007 Hva er oppskriften på helt vanlig hvit saus...? Tror jeg greide å gjøre det feil.. (sånn går det når man later at man kan lage mat) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Miami Skrevet 7. mars 2007 #2 Del Skrevet 7. mars 2007 1. Smelt smør 2. Jevn med mel 3. Spe med melk Ikke verre enn det Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
enois Skrevet 7. mars 2007 Forfatter #3 Del Skrevet 7. mars 2007 Åh.. det var enda godt! akkurat det jeg gjorde, og idet jeg helte den over makaronien så kom jeg på å tenke om det skulle være et egg i? vet ikke helt hvor det kom fra.. Da blir det middag fordi! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Eliza Doalot Skrevet 7. mars 2007 #4 Del Skrevet 7. mars 2007 Hvis du skal ha sausen til å stivne, så må du ha egg i. Også ville jeg vel uansett hatt litt salt, pepper og gjerne muskat i... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
enois Skrevet 7. mars 2007 Forfatter #5 Del Skrevet 7. mars 2007 salt, pepper og muskat er i. Den skal i ovnen en stund også, så da stivner den vel uansett! mm.. gleder meg til middag! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest _Leela_ Skrevet 7. mars 2007 #6 Del Skrevet 7. mars 2007 Når man skal lage grateng funker det best med egg i ja, men jeg har også glemt det engang og det ble da godt for det (men ikke fullt så stivt). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
enois Skrevet 7. mars 2007 Forfatter #7 Del Skrevet 7. mars 2007 okei.. men da virker det som at jeg berger allikevel! Men neste gang skal jeg huske egget! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå