Gå til innhold

Kokt ris


Dina

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Iallefall til neste dag. Har aldri hatt den lengre enn til dagen etter, synes ofte den blir så tørr ved oppvarming på andre dagen så jeg koker heller ny.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har brukt ris to dager etter den er kokt, og den har ikke vært spesielt hurtig nedkjølt. Aldri blitt dårlige vi.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har oppbevart kokt ris i kjøleskapet i bortimot en uke og ikke hatt noesomhelst problemer med å spise den.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Frysepulver

Hvis jeg setter den i kjøleskapet over natten bruker jeg den kun i en gryterett e.l. Smaker tørt dagen etter synes jeg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Fjellsippa

Hvis jeg får kokt ris til overs fryser jeg den. Jeg har den i en plastpose som jeg kjemmer flat. Når jeg skal bruke den går det fint å brekke av en bit hvis jeg ikke skal bruke alt. Jeg legger den på en tallerken og varmer i microen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...