Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvor lenge kan kokt ris oppbevares i kjøleskapet før den blir dårlig?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Iallefall til neste dag. Har aldri hatt den lengre enn til dagen etter, synes ofte den blir så tørr ved oppvarming på andre dagen så jeg koker heller ny.

Skrevet (endret)

Jeg oppbevarer den heller ikke lenger enn til neste dag. Dersom ris oppbevares på en temperatur over 10 grader kan den få en kraftig bakterievekst, se http://matportalen.no/Matportalen/Saker/1084954547.02 Jeg er derfor generelt forsiktig med rester av kokt ris.

Endret av bada
Skrevet

Jeg har brukt ris to dager etter den er kokt, og den har ikke vært spesielt hurtig nedkjølt. Aldri blitt dårlige vi.

Skrevet

Jeg har oppbevart kokt ris i kjøleskapet i bortimot en uke og ikke hatt noesomhelst problemer med å spise den.

Gjest Frysepulver
Skrevet

Hvis jeg setter den i kjøleskapet over natten bruker jeg den kun i en gryterett e.l. Smaker tørt dagen etter synes jeg

Gjest Fjellsippa
Skrevet

Hvis jeg får kokt ris til overs fryser jeg den. Jeg har den i en plastpose som jeg kjemmer flat. Når jeg skal bruke den går det fint å brekke av en bit hvis jeg ikke skal bruke alt. Jeg legger den på en tallerken og varmer i microen.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...