Dina Skrevet 7. mars 2007 #1 Skrevet 7. mars 2007 Hvor lenge kan kokt ris oppbevares i kjøleskapet før den blir dårlig?
Chelsea Skrevet 7. mars 2007 #2 Skrevet 7. mars 2007 Iallefall til neste dag. Har aldri hatt den lengre enn til dagen etter, synes ofte den blir så tørr ved oppvarming på andre dagen så jeg koker heller ny.
Gjest bada Skrevet 7. mars 2007 #3 Skrevet 7. mars 2007 (endret) Jeg oppbevarer den heller ikke lenger enn til neste dag. Dersom ris oppbevares på en temperatur over 10 grader kan den få en kraftig bakterievekst, se http://matportalen.no/Matportalen/Saker/1084954547.02 Jeg er derfor generelt forsiktig med rester av kokt ris. Endret 7. mars 2007 av bada
Mona Skrevet 7. mars 2007 #4 Skrevet 7. mars 2007 Jeg har brukt ris to dager etter den er kokt, og den har ikke vært spesielt hurtig nedkjølt. Aldri blitt dårlige vi.
loffen Skrevet 7. mars 2007 #5 Skrevet 7. mars 2007 Jeg har oppbevart kokt ris i kjøleskapet i bortimot en uke og ikke hatt noesomhelst problemer med å spise den.
Gjest Frysepulver Skrevet 7. mars 2007 #6 Skrevet 7. mars 2007 Hvis jeg setter den i kjøleskapet over natten bruker jeg den kun i en gryterett e.l. Smaker tørt dagen etter synes jeg
Gjest Fjellsippa Skrevet 8. mars 2007 #7 Skrevet 8. mars 2007 Hvis jeg får kokt ris til overs fryser jeg den. Jeg har den i en plastpose som jeg kjemmer flat. Når jeg skal bruke den går det fint å brekke av en bit hvis jeg ikke skal bruke alt. Jeg legger den på en tallerken og varmer i microen.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå