Somlepus Skrevet 3. mars 2007 #1 Del Skrevet 3. mars 2007 Hjelp Skal ha gjester i dag og har bestemt meg for å lage biff stroganoff. Så i en annen link en diskusjon om hvor lenge kjøttet skal kokes etter at det er blitt brunet, og her var det forskjellige meninger. Hvis det var indrefilet skulle det ha kort koketid og om det var grytekjøtt skulle det kokes lenge Hadde jeg hatt indrefilet så hadde saken vært grei, men nå er det ferdigmørnet entrecot som er kjøttet jeg har til rådighet. Hvor lenge bør kjøttet koke... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Fjellsippa Skrevet 3. mars 2007 #2 Del Skrevet 3. mars 2007 Veldig kort tid. Like kort som om det var indrefilet du hadde. Personlig synes jeg at entrecote er bedre enn indrefilet. Det er like mørt, men saftigere og mer smakfullt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Somlepus Skrevet 3. mars 2007 Forfatter #3 Del Skrevet 3. mars 2007 Tusen takk for svar Da følger jeg ditt råd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå