Devana Skrevet 27. februar 2007 #1 Skrevet 27. februar 2007 Kan man si opp en person uten grunn i prøvetiden?
Wayah Skrevet 27. februar 2007 #2 Skrevet 27. februar 2007 Ikke i følge denne: Arbeidsmiljøloven § 15.6 Går ut fra at du har bestemt prøvetid da.
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå