helludu Skrevet 26. februar 2007 #1 Del Skrevet 26. februar 2007 Heisan! Hvor mye mat bergener jeg til 45 bryllupsgjester, og har dere tips og ideer til litt spennende meny, det vi vet til nå at vi skal ha er Gresk salat med Tsatziki, og ris og kyllingsalat, samt reker, men ellers har vi ikke fastsatt noe mer enda. Så alle råd og tips vil bli mottatt med stor glede Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 26. februar 2007 #2 Del Skrevet 26. februar 2007 Tabbouleh (libanesisk bulgursalat) er veldig godt. Det består av kokt bulgur, hakket mynte, tomater, vårløk, persille og en dressing av olivenolje vispet med sitronsaft, salt og pepper. Det er også veldig godt med kikerter i. Server med pitabrød og hummus (kikertemos) og gjerne lammekjøtt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
helludu Skrevet 26. februar 2007 Forfatter #3 Del Skrevet 26. februar 2007 Noen flere spennende tips? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chelsea Skrevet 28. februar 2007 #4 Del Skrevet 28. februar 2007 Det spørs jo veldig hva slags stil du skal ha til hva slags mat du velger og siden du ikke sier så mye om det foreslår jeg bare litt forskjellig som jeg kommer på i farten. Skal det være en kald buffet? Hvis ja, hva med følgende: - Halve egg med kaviar eller majones/reke - Blinis eller toast med røkelaks, rømme evt. lodderogn - Skalldyr- og fiskespyd med f.eks. breiflabb, laks, kamskjell, scampi (gjerne marinert og servert med sweet chili saus evt. sweet chilisaus blandet med rømme eller en dilldressing) - Spekeskinke av ønsket type med melon av ønsket type - Ferske grønne asparges surret med spekeskinke - Flere typer salater (det var du jo inne på) f.eks. pastasalat med skalldyr eller kylling, tomat og mozarellasalat, salat med blåmuggost og valnøtter Evt. varm buffet, hva med: - Kalde butterdeigsterter med varmt soppfyll - Skalldyr- og fiskespyd servert varme - Marinerte biter av kyllingfilet servert med saus/dressing etter ønske - Grillede eller ovnsbakte grønnsaker - Varm kikertsalat med fetaost - Kjøttboller Og f.eks. ost servert på en eller annen måte Fersk frukt Men hvor mye til 45 pers, det vet jeg dessverre ikke. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
helludu Skrevet 25. mars 2007 Forfatter #5 Del Skrevet 25. mars 2007 Noen flere tips og ideer? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå