Gjest Yoghurt Skrevet 15. februar 2007 #1 Del Skrevet 15. februar 2007 Jeg holder på å bake en gulrotkake og så nettopp at vi ikke har soyaolje som oppskriften sier man skal bruke, stor forskjell dersom jeg bruker rapsolje? Det er det eneste vi har utenom olivenolje, som jeg kan se for meg er litt for sterk på smak.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Yoghurt Skrevet 15. februar 2007 #2 Del Skrevet 15. februar 2007 Ingen?! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Solsikke Skrevet 15. februar 2007 #3 Del Skrevet 15. februar 2007 Kanskje du kan bruke smeltet smør isteden? Det er det ihvertfall i denne oppskriften: http://www.vg.no/matogdrikke/matguiden/index.hbs?o=409 Men har ikke prøvd selv og kan ikke garantere noe... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest sitrus Skrevet 15. februar 2007 #4 Del Skrevet 15. februar 2007 Rapsolje bør gå greit, men om du har kaldpresset olje vil den ha littegrann smak (lukt på den, det blir nok litt sånn smak). Rapsolje er uansett endel mer nøytral i smaken enn olivenolje - jeg bakte gulrotkake med olivenolje en gang, og den smakte bare det.... olje, altså. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jyde Skrevet 15. februar 2007 #5 Del Skrevet 15. februar 2007 Men mørk sjokoladekake med olivenolje er deilig god. Gulrotkake har jeg ikke prøvd å lage, men nå bruker jeg bare olivenolje når jeg baker sjokoladekake. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Yoghurt Skrevet 15. februar 2007 #6 Del Skrevet 15. februar 2007 Ok, tusen takk for svar! jeg prøvde med rapsolje, så får se hvordan det går, men regner med at det ikke blir noe problem.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå