Gå til innhold

Lage bolledeig i forveien?


Gjest Vidvandre

Anbefalte innlegg

Gjest Vidvandre

På søndag er det fastelavens og da skal jeg lage fastelavensboller å ha på kvelden. Men så skal jeg jobbe i helga og må muligens være der fra 10 -22 på søndag. Da blir det litt stress og lage deig, heve, trille boller, heve og steke, så det hadde vært fint om jeg kunne laget deigen før og bare trillet ut og hevet litt før de settes i ovnen. Går det? Vil helst ha ferske boller, men kan vel alternativt lage dem om morgenen hvis jeg får tid.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Du kan lage bolledeigen (bruk kald væske) og forme til boller som legges på brett, og så kaldhever du dem i kjøleskap over natten og til du har tid til å lage dem. Etterhev i romtemperatur ca 30 minutter før de stekes.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...