Gjest Vidvandre Skrevet 15. februar 2007 #1 Del Skrevet 15. februar 2007 På søndag er det fastelavens og da skal jeg lage fastelavensboller å ha på kvelden. Men så skal jeg jobbe i helga og må muligens være der fra 10 -22 på søndag. Da blir det litt stress og lage deig, heve, trille boller, heve og steke, så det hadde vært fint om jeg kunne laget deigen før og bare trillet ut og hevet litt før de settes i ovnen. Går det? Vil helst ha ferske boller, men kan vel alternativt lage dem om morgenen hvis jeg får tid. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 15. februar 2007 #2 Del Skrevet 15. februar 2007 Du kan lage bolledeigen (bruk kald væske) og forme til boller som legges på brett, og så kaldhever du dem i kjøleskap over natten og til du har tid til å lage dem. Etterhev i romtemperatur ca 30 minutter før de stekes. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå