Kassiana Skrevet 14. februar 2007 #1 Del Skrevet 14. februar 2007 Hei. Noen som kan tipse en håpløs kokk om hvordan man steiker rå, tinte kyllinglår? (tid, grader ol) Takker på forhånd for hjelpen! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest bada Skrevet 14. februar 2007 #2 Del Skrevet 14. februar 2007 Jeg pleier å steke dem på 180 grader. Hvor lang tid det tar kommer an på størrelsen, men rundt en halv time bør du regne med. De er ferdige når det kommer klar saft ut når du stikker i dem (rå kylling er ikke godt....) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gamle Alex Skrevet 14. februar 2007 #3 Del Skrevet 14. februar 2007 180 - 200 grader i en halv time - 40 min. Skjer et lite snitt ved benet og kommer det klar saft ut som bada sier er de ferdige. Gå inn på www.kylling.no for tips Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
onyx Skrevet 14. februar 2007 #4 Del Skrevet 14. februar 2007 Ja, 180-200 grader 30-40 minutter er bra. Er lårene veldig store er det lurt å snitte et par dype snitt i kjøttet, det er også lurt hvis du skal marinere kjøttet. Litt ekstra, en god marinade er saft av 1 sitron, 1-22 ss honning, litt revet hvitløk, timian (helst frisk) og litt pepper/chili + 2-3 ss olje. Bland marinaden og la kyllinglårene marinere så lenge du har tid. Bruk også marinaden til å pensle kjøttet med et par ganger under steking. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå