Gå til innhold

Rå kyllinglår


Kassiana

Anbefalte innlegg

Hei.

Noen som kan tipse en håpløs kokk om hvordan man steiker rå, tinte kyllinglår?

(tid, grader ol)

Takker på forhånd for hjelpen! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg pleier å steke dem på 180 grader. Hvor lang tid det tar kommer an på størrelsen, men rundt en halv time bør du regne med. De er ferdige når det kommer klar saft ut når du stikker i dem (rå kylling er ikke godt....)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

180 - 200 grader i en halv time - 40 min.

Skjer et lite snitt ved benet og kommer det klar saft ut som bada sier er de ferdige.

Gå inn på www.kylling.no for tips

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, 180-200 grader 30-40 minutter er bra. Er lårene veldig store er det lurt å snitte et par dype snitt i kjøttet, det er også lurt hvis du skal marinere kjøttet.

Litt ekstra, en god marinade er saft av 1 sitron, 1-22 ss honning, litt revet hvitløk, timian (helst frisk) og litt pepper/chili + 2-3 ss olje. Bland marinaden og la kyllinglårene marinere så lenge du har tid. Bruk også marinaden til å pensle kjøttet med et par ganger under steking. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...