Nokia Skrevet 13. februar 2007 #1 Del Skrevet 13. februar 2007 Jeg har nå tre kyllingfileter liggende i kjøleskapet som skal brukes i morgen. Vi hadde kyllingwok idag, og i og med at jeg hadde kjøpt en økonomipakning med fileter, så ble det litt overskudd. Er det noen som har en god ide til noe jeg kan foreta meg med med disse filetene? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skya Skrevet 13. februar 2007 #2 Del Skrevet 13. februar 2007 Jeg har nå tre kyllingfileter liggende i kjøleskapet som skal brukes i morgen. Vi hadde kyllingwok idag, og i og med at jeg hadde kjøpt en økonomipakning med fileter, så ble det litt overskudd. Er det noen som har en god ide til noe jeg kan foreta meg med med disse filetene? ← Fyll de med fetaost og surr spekeskinke rundt de og stek de i ovnen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nemesis Skrevet 13. februar 2007 #3 Del Skrevet 13. februar 2007 Sjekk denne tråden her : http://forum.kvinneguiden.no/index.php?showtopic=249059 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest sitrus Skrevet 13. februar 2007 #4 Del Skrevet 13. februar 2007 (endret) Kyllingsuppe som f eks denne: http://www.gladimat.no/FrontServlet?s=mat&...=recept&id=4675 Jeg har lagd en kjempegod suppe som er en blanding av flere oppskrifter, hvorav den over er en av inspirasjonskildene. Har i mer væske, og evt melk i stedet for fløte (da blir det mer smak i suppa, i tillegg til mindre fett). Dessuten har jeg i strimlede gulrøtter, purre og potetbiter "fra start", i tillegg til det som står der. Kan også lages uten hermetiske tomater, men det er godt med en skje tomatpuré i, f eks. Man kan alltids droppe noen av ingrediensene om man mangler noe, suppa blir god uansett. Jeg hadde forresten også i litt spisskummen (malt) i tillegg til karri. Endret 13. februar 2007 av sitrus Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest niomi Skrevet 13. februar 2007 #5 Del Skrevet 13. februar 2007 Dette hadde vi til middag i går, og det var skikkelig yummy! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest piaf Skrevet 13. februar 2007 #6 Del Skrevet 13. februar 2007 Kyllingfilet med sennepssaus (2 pers) 2 kyllingfileter smør, olivenolje salt og pepper 2 sjalottløk 1 fedd hvitløk 5-6 ss tørr hvitvin ca. 2 dl kyllingkraft 2-3 ts dijonsennep 2 ss crème fraîche 1 ss maizenna, rørt ut i litt kaldt vann salt, pepper (friske urter) Brun kyllingfiletene i olivenlje/smør raskt på begge sider i panne, salte og pepre, ta ut av pannen. Surr så finhakket sjalottløk og finhakket hvitløk lett i samme panne. Kok ut pannen med hvitvinen og ha i kyllingkraft, dijonsennep og crème fraîche. Ha filetene tilbake i sausen og kok ferdig på svak varme under lokk, 15-20 min. Snu dem en gang i løpet av koketiden. Ha tilslutt i maizena utrørt i litt kaldt vann slik at sausen tykner, og smak evnt. til med mer salt og pepper. Rett før servering kan du også ha i hakkede friske urter, om du vil. Dill, gressløk, timian (ikke tørket) eller estragon passer bra. Server med feks kokt grønn asparges eller brokkoli og ovnsbakte potetbåter til å moppe opp sausen med. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Deception Skrevet 13. februar 2007 #7 Del Skrevet 13. februar 2007 Kyllingfilet med sennepssaus ← Den er helt fantastisk, og tar kort tid i forhold til resultatet. Jeg tror nesten mannen begynner å sikle bare ved tanken, og jeg har også lurt svigermor til å lage den. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amalie_85 Skrevet 13. februar 2007 #8 Del Skrevet 13. februar 2007 skjære kyllingen opp i små biter å steke. bland sammen fløte, krydder, litt chilli kanskje, og snøfrisk naturel. hel det i en ildfast form sammen med kyllingen, ha ost på og sett i ovnen. ferdig når osten er ferdig, ta den da ut og ha på taffelstick (eller hvordan det skrives) over osten, serveres med ris. Kjempe nam nam. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå