Gjest Vidvandre Skrevet 13. februar 2007 #1 Del Skrevet 13. februar 2007 Har noen en oppskrift på grov pizzabunn? Tenkte å lage i kveld Også lurte jeg på i samme slengen på om de selger grove pitabrød noen plass? Jeg spiser for mye fint brød Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amused Skrevet 13. februar 2007 #2 Del Skrevet 13. februar 2007 Denne oppskriften er fra Grete Roede, tror jeg skal prøve den selv snart "25g gjær 2 dl lunkent vann 3 dl hvetemel 1 1/2 dl sammalt grovt hvetemel 1/2 ts salt Tilsvarer 6 porsjoner." Grove pitabrød har jeg ikke sett, selv om jeg skulle ønske det Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Vidvandre Skrevet 13. februar 2007 #3 Del Skrevet 13. februar 2007 Denne oppskriften er fra Grete Roede, tror jeg skal prøve den selv snart "25g gjær 2 dl lunkent vann 3 dl hvetemel 1 1/2 dl sammalt grovt hvetemel 1/2 ts salt Tilsvarer 6 porsjoner." Grove pitabrød har jeg ikke sett, selv om jeg skulle ønske det ← Tusen takk for svar! Nei, det er rart det ikke finnes grove pitabrød altså.. Jeg pleier å lage minipizzaer med halve pitabrød som bunn, og det hadde vært så greit med grove pitabrød til det, så er det litt sunt ihvertfall. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Blondie65 Skrevet 13. februar 2007 #4 Del Skrevet 13. februar 2007 Kan du ikke lage grove pitabrød av den Grethe Rohde oppskriften da? Si fra hvis du finner grove pitaer. Er flere som er på jakt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Vidvandre Skrevet 13. februar 2007 #5 Del Skrevet 13. februar 2007 Jo, går vel alltids å lage; men det hadde vært så greit hvis det var å få kjøpt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Marie81 Skrevet 13. februar 2007 #6 Del Skrevet 13. februar 2007 Ang. grove pitabrød. Var i en annen link her noen som mente at grove pitabrød var å få kjøpt, lurer på om det var på Ultra? Jeg lager grov pizzadeig med utgangspunkt i vanlig pizzadeig. Bytter bare ut hvetemelet med 2/3 "mel til grovbakst" + 1/3 rugmel Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mandel Skrevet 13. februar 2007 #7 Del Skrevet 13. februar 2007 Jeg fant nylig grove pitabrød på en innvandrerbutikk. Mener å ha lest i en annen tråd at noen hadde funnet det på Ultra også. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest meja Skrevet 13. februar 2007 #8 Del Skrevet 13. februar 2007 (endret) Jeg lurer på om noen vet om/hvor man får tak i grove hamburgerbrød? For mye hvitt brød her også.. Endret 13. februar 2007 av meja Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
salsera Skrevet 13. februar 2007 #9 Del Skrevet 13. februar 2007 Jeg bruker en vanlig pizzabunnoppskrift, men jeg bruker sammalt hvete fin i deigen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Blanca Skrevet 13. februar 2007 #10 Del Skrevet 13. februar 2007 Denne oppskriften er fra Grete Roede, tror jeg skal prøve den selv snart "25g gjær 2 dl lunkent vann 3 dl hvetemel 1 1/2 dl sammalt grovt hvetemel 1/2 ts salt Tilsvarer 6 porsjoner." ← Jeg bruker denne, men 3 dl sammalt grov hvete og 1 1/2 dl hvetemel. Grovere, og bedre smak, synes jeg. I tillegg bruker jeg en skvett olivenolje i deigen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest itla Skrevet 13. februar 2007 #11 Del Skrevet 13. februar 2007 (endret) Jeg fant nylig grove pitabrød på en innvandrerbutikk. Mener å ha lest i en annen tråd at noen hadde funnet det på Ultra også. ← Jeg pleier også å kjøpe i innvandrerbutikker. Husker ikke hva merket heter, men de er gode, og store og fine. Jeg lurer på om noen vet om/hvor man får tak i grove hamburgerbrød? For mye hvitt brød her også.. ← En av de "vanlige" pølse-/hamburgerbrødprodusentene har begynt å selge grove hamburgerbrød (og pølsebrød også, tror jeg), de har dem på Kiwi'en her innimellom. Ellers pleier jeg å bake selv: Grove hamburgerbrød/pølsebrød (ca. 16 stk) 350 g hvetemel 250 g grovbakst 100 g sammalt rug grov (melet er litt etter hva jeg har i skapet, dette var trolig det som var tilgjengelig første gang jeg lagde ) 50 g smør/margarin 2 dl melk 2,2 dl vann 1 ts salt 1 ss sukker 50 g gjær Smelt smør, ha i vann og melk og varm opp til ca 37 grader. Løs opp gjæren i væsken, tilsett de øvrige ingrediensene. Hev til dobbel størrelse. Bak ut, etterhev på brett. Stekes ved 220 grader i ca 15 min. De er veldig greie å fryse ned. Edit: Kom på at jeg har en oppskrift på grove pitabrød et sted også, men den har jeg visst ikke skrevet inn i boka mi, så jeg fant den ikke i farten... Skal legge den inn hvis den dukker opp! Endret 13. februar 2007 av itla Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest meja Skrevet 13. februar 2007 #12 Del Skrevet 13. februar 2007 Takker så mye itla :bukke: den skal jeg prøve Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå