Gjest Frk. Grønn Skrevet 12. februar 2007 #1 Del Skrevet 12. februar 2007 Hvis jeg lager deig til calzone dag 1, holder den seg da til dag 2, eller bør den brukes umiddelbart når den er laget (etter heving etc)? Litt i tidsklemma.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hu i Svingen Skrevet 12. februar 2007 #2 Del Skrevet 12. februar 2007 Er ingen ekspert på dette, men hvis du kjevler ut hvert emne og legger dem med mel og bakepapir imellom så kan du fryse dem og ta dem opp igjen like før steking. Det samme med pizzabunner. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Supraspinatus Skrevet 12. februar 2007 #3 Del Skrevet 12. februar 2007 Det er forsovet ikke noe i veien for at du kan legge deigen i kjøleskapet over natten. Jeg har ikke prøvd det selv, men har lurt på det selv. Spurte litt rundt, og de fleste var enig om at det går fint å la en deig ligge over natten. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Frk. Grønn Skrevet 12. februar 2007 #4 Del Skrevet 12. februar 2007 Er ingen ekspert på dette, men hvis du kjevler ut hvert emne og legger dem med mel og bakepapir imellom så kan du fryse dem og ta dem opp igjen like før steking. Det samme med pizzabunner. ← Det var smart! Det er forsovet ikke noe i veien for at du kan legge deigen i kjøleskapet over natten. Jeg har ikke prøvd det selv, men har lurt på det selv. Spurte litt rundt, og de fleste var enig om at det går fint å la en deig ligge over natten. ← Det var det jeg også tenkte. At i kjøleskapet burde den holde seg.. Noen andre som vet? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 13. februar 2007 #5 Del Skrevet 13. februar 2007 Hvis du bruker vanlig gjær (ikke tørrgjær) og kald væske så kan du la den heve i kjøleskapet. Da er det bare å bake den ut neste dag. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå