Gjest Frk. Grønn Skrevet 12. februar 2007 #1 Skrevet 12. februar 2007 Hvis jeg lager deig til calzone dag 1, holder den seg da til dag 2, eller bør den brukes umiddelbart når den er laget (etter heving etc)? Litt i tidsklemma..
Hu i Svingen Skrevet 12. februar 2007 #2 Skrevet 12. februar 2007 Er ingen ekspert på dette, men hvis du kjevler ut hvert emne og legger dem med mel og bakepapir imellom så kan du fryse dem og ta dem opp igjen like før steking. Det samme med pizzabunner.
Supraspinatus Skrevet 12. februar 2007 #3 Skrevet 12. februar 2007 Det er forsovet ikke noe i veien for at du kan legge deigen i kjøleskapet over natten. Jeg har ikke prøvd det selv, men har lurt på det selv. Spurte litt rundt, og de fleste var enig om at det går fint å la en deig ligge over natten.
Gjest Frk. Grønn Skrevet 12. februar 2007 #4 Skrevet 12. februar 2007 Er ingen ekspert på dette, men hvis du kjevler ut hvert emne og legger dem med mel og bakepapir imellom så kan du fryse dem og ta dem opp igjen like før steking. Det samme med pizzabunner. ← Det var smart! Det er forsovet ikke noe i veien for at du kan legge deigen i kjøleskapet over natten. Jeg har ikke prøvd det selv, men har lurt på det selv. Spurte litt rundt, og de fleste var enig om at det går fint å la en deig ligge over natten. ← Det var det jeg også tenkte. At i kjøleskapet burde den holde seg.. Noen andre som vet?
Brunhilde Skrevet 13. februar 2007 #5 Skrevet 13. februar 2007 Hvis du bruker vanlig gjær (ikke tørrgjær) og kald væske så kan du la den heve i kjøleskapet. Da er det bare å bake den ut neste dag.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå