Gjest Vidvandre Skrevet 12. februar 2007 #1 Del Skrevet 12. februar 2007 Nå har jeg bakt grove rundstykker Spiser noen nå og sparer noen til å morgen, og kanskje over imorgen. Men hvordan skal jeg oppbevare dem til i morgen så de smaker best, bør jeg fryse de og varme de opp igjen i morgen tidlig? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 12. februar 2007 #2 Del Skrevet 12. februar 2007 De holder seg sikkert fint i en plastpose, men jeg syns det beste er å fryse ned og tine etter behov. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Vidvandre Skrevet 12. februar 2007 #3 Del Skrevet 12. februar 2007 Hm, tror jeg putter de jeg skal ha til frokost imorgen i en plastpose og fryser ned resten Nammenam Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå