Gå til innhold

Cape Town, og Sør-Afrika generelt


Tamtam

Anbefalte innlegg

Heisann! Skal være i sørafrika i tre måneder, og lurer på om dere har noen tipst til hva man kan finne på her. Ting å se, shopping, museer, advarsler etc. Spesielt i Cape Town, og om det er noen fine safariturer å dra på (trenger ikke være i s.a., men kan også være i nabolandene).

Takker :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei

Jeg synes Cape Town er en av de flotteste byene i verden. Har vært der tre ganger og har lyst å reise dit igjen. Kona er fra Johannesburg så sist tur gikk der. Vi dro på safari nær Krugerparken og det var fantastisk. Se dette reisebrevet med bilder på min hjemmeside http://gardkarlsen.com/djuma_vuyatela_safari.htm . Her er et gammel reisebrev fra Cape Town: http://gardkarlsen.com/south3.htm . Kanskje det fremdeles er noe nyttig info der :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Safari i Kruger. En tur til Johannesburg, apartheidmuseet etc. Ta et par uker i Mozambique - fantastisk om du liker å dykke eller ta lappen. Eastern Cape - Transkei etc er vanvittig vakkert. Garden Route fra Port Elisabeth til Cape Town er også vakkert. Hopp verdens største bungy ikke så langt fra Knysna (på Garden Route). Ta en tur til Namibia og nyt det flotte tørre landskapet. Ta vertfall 2 uker i Cape Town - byen har utrolig mye å by på! Masse flotte fjell i Western Cape, samt Drakensberg om du liker å gå i fjellet. Flotte klatremuligheter rundt Cape Town!

Sjekk ellers på nettet, reiseguider etc. Du kommer til å ha det helt fantastisk!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heldiggris!!!

Vedr. safari er det et must å også dra til nabolandene dersom du har muligheten. Kjøp inn "Africa'S Top Wildlife Countries, Mark W. Nolting, rev 6 (eller nyere)" En fantastisk bok for oss som er opptatt av safari!! (De har den sikkert på www.play.com)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...