kitty Skrevet 9. februar 2007 #1 Del Skrevet 9. februar 2007 Heisan Har fått et nytt familiemedlem som verken tåler egg eller melk. Har stort behov for middagstips/matretter uten egg og melk og har noen kaker som faktisk blir gode uten begge disse ingrediensene hadde jeg vært svært takknemlig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjesta Skrevet 9. februar 2007 #2 Del Skrevet 9. februar 2007 I stedet for egg finnes det et eggerstatningspulver som er Fås kjøpt blant annet på maxi og obs. Dette er jo ypperlig å bruke i kaker. Ellers er det en del oppskrifter på ABC sine matsider, under vegetar. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest sitrus Skrevet 10. februar 2007 #3 Del Skrevet 10. februar 2007 (endret) Det finnes mange kaker uten melk, i hvert fall. Og hvis man erstatter egg med pulveret Lamadama anbefaler, så kan man bake blant annet eplekake og denne . Det er de to kakene jeg kan Ellers skal det fungere greit å bruke rismelk eller soyamelk når man baker, i stedet for kumelk. Forresten er det kanskje melkepulver i kakao? Lurt å sjekke sånt Endret 10. februar 2007 av sitrus Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
kitty Skrevet 11. februar 2007 Forfatter #4 Del Skrevet 11. februar 2007 takk for to greie svar. Skal prøve eggeerstatningspulver å se. Står vel hvor mye det tilsvarer pr egg på pakka kanskje. Er det mulig å bruke det i vanlig mat også?? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillepuz Skrevet 12. februar 2007 #5 Del Skrevet 12. februar 2007 på matoppskrift.no kan du sortere oppskrifter, står under avansert - diett/allergi søk, så skriver du inn ingrediensene som ikke skal være med. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Catwoman Skrevet 13. februar 2007 #6 Del Skrevet 13. februar 2007 Kokosmelk er også fin å bruke som væske isteden for melk i kaker. Den søkefunksjonen på matoppskrift.no fungerer ikke helt optimalt, den klarer ikke alltid å skille helt. Det søte liv har en marmeladekake og eplemoskake som jeg synes virker litt spennende - tenkte jeg skulle prøve å bake de selv engang. Middag kan du vel lage som du pleier. Bruke olje/melkefri margarin istedenfor smør, rismelk istedet for vanlig melk etc. Vær litt obs på soyamelk - det er mange melkeallergikere som også reagerer på soya. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå